Saturday, November 19, 2011

Letih

Salam...

Just nak list kan assignment aku yang tengah tunggu giliran masing-masing...LEH TAK RASA NAK MARAH SEKARANG?????


Dari start cuti mid sem, aku dah tak rehat dengan betulnya...SAMELAAA DENGAN ORG LAIN...bukan ko sorg je Nanie...

1. Research - in progress
2. Malaysian Eco- 2 lagi tak siap- Monday submit...oke fine!
3. Seminar- present lepas balik wedding Kak Liya n Abg Farid.... Nak gembira time balik kampung pon xbolehhhh....
4. Report Practical--Hantar before balik kampung....Boleh tahan la level stress wat report ni...yuhuuu Nanie!!!
5. Service- no komen..redah saje... :)

Pendek kata, kena siapkan before end of this week everything..Dah jangan nak macam2 sangat eh....A lot things to do NANIE.....GOOD LUCK!!!!


Now nak balik rumah prepare untuk wedding cousin.. :) yeaaaaa


Check list
beli barng untuk apam polkadot, sediakan baju nak bwk balik kampung next week then balik la kampung dengan AMAN DAMAI....


tHATS ALL my bebelan...tataaa

No comments: