Thursday, April 29, 2010

Sudah Bersediakah aku...

Salam...

Ape yg aku nk cakap kali ni mmg dah lame patutnye aku ckp...Hampir 2 tahun, aku tahan hati aku utk syg kan org lain or to be in love wif any1.. yelah maybe sbb xdpt lupa some1 ni, yg sbnrnya dah lama lupakan kita...Mmg aku dapat bertahan tanpa sorg insan yg bernama kekasih ( aisey ayat neh ) hehe..tapi tu la hakikatnya hati walopon sekeras mana pun aku bertahan.. aku x dpt tipu that i need some 1 in ma life.. Org yg akn jga aku until the end of ma life..

Mmg aku akui, sgtla kejam utk aku ckp pada org " Jgn Ayat Aku"..mmg akan ade org yg kate " Perasan lah ko ".. hehehe aku xkisah utk sume tu sbb aku sgt serik utk disakiti sbb dah terlalu banyak aku nangis utk insan yg bernama lelaki..Bukan la aku nk slhkn dorg, tapi jgn mudah utk ckp syg/love n so on if anda x maksudkannya...Sebab, org yg tanggung n syg diri anda akan terseksa n x taw la aku nk ckp cane...

Oke sekarang ni, aku rase hati aku sudah kembali normal..aku mula suka pada some1...Tapi skali lagi fobia tu ttp ada dlm diri aku..Bla aku compare diri aku n dia,byk sgt kurangnya aku.. I really hope that u can give me some time to change coz i think im in love with u...Thank you so much.. :"(

If u r really2 for me, i hope that u will not break ma heart n i do hope u will wait for me... :) if not i don noe, is im able to meet person like u.. :) thanks~~

Truly,

Nanie

Monday, April 26, 2010

Salah ke aku...

Salam...

Ape yg kita jangka or predict xsmestinya betull..Bila kita dah lalui baru kita akn sedar apa yg kita harapkan dari awal itu mgkin akan dicapai or x..X sumenye indah..n xsumenye akan sllunye menghappy kan kita walopon kita dah cuba sedaya upaya...

Aku kdg2 rasa fed up dgn apa yg aku buat..aku xtau ape aku nk dlm hidup aku..sentiasa dlm tertnya-tnya itu dan ini..xkira la dr segi apa pun...keputusan yang aku buat kdg2 xtahu betul or silapnya...aku tul2 xpsti ape aku nk...sume nye tergantung kat situ...

Bila aku sedey, utk ape aku sedey kdg2..walopon usaha menggunung utk dpt sesuatu..xsmstinya kita akan dapat..haaaa..if for this time i fail again..i don noe anymore whre i should stand...

:"(

Sunday, April 18, 2010

Fobia...

salam..

Aku fobia...ade la..ntah la...pengalaman la yg membuatkan kite fobia..contohnya..aku pernah mmpi jatuh dr tingkat yg sgttt tinggi..so smpai skrg aku gayat..ini lah 1 fobia dlm idop aku...

Itu just hint jek..ade la bnde yg aku ptut pk skg ni..k yekk..

Tata

~ Nanie~

Sunday, April 4, 2010

No Idea at All

Salam...

Semenjak 2 menjak neh..aku agak diam n moody sket..ye ke..ntah la..aku rase degree mmg la membuatkan diriku sgt sibuk...walopon time diploma dlu aku pk dah cukup sibuk..hehe..

Aku terpakse manage mase tul2 utk siapkan sume assignment n all preparation for da test..Aku agak frust utk test law..dapat markah pling skit tu watkan aku down..cehh pdn le,sape suh main2 dlm kelas..xnk dgr lecture tul2..tpkse trima dgn redha la..hope final aku akn wt tul2.. :)

Minggu ni alhamdulillah aku dapat luangkan masa balik rumah..Bukan ape sbnrnye..sian kat my mum...Kan kitorg dah pindah ke rumah baru..So rumah lama belum diserahkan sebab belum cuci..Balik baru2 ni sempat gak la g cuci umah tu..n after neh leh la serahkan rumah tu..hehehe...Balik rumah kali ni oke la gak walopon busan si adik gue a.k.a binget x balik...hahaha..xpolah..belagak sgt dak tuh... :P

For this week confirm lagi bz sbb dah nk dekat final kan..takut juge tapi kene lah hadapi jugak..ini kan salah 1 cabaran hidup..So Nanie, u can do it.. :)

Oke lah sume...TATA :P

~Nanie~