Monday, March 22, 2010

If i can.. i want to say it out loud...

Salam...

Ni time ujong2 bulan neh..bese r..keje byk n bertambah bykk..Sambung cite sal HR present aritu...Oke not bad walopon ade la probsnye... ( no komen at all ) :P

Aku xtaw la nape rini tibe2 aku nangis..setelah sekian lama aku xnangis..Mungkin i really2 need some 1 utk cite all of this but i cant..Aku nak cite tapi aku xnk ade sape2 terase sbb aku di dalam ketensenan..Tu lah kot rase cm nk mrh x tntu pasal..tp aku xmrh la..just simpan lam ati..

Ble da jd gini..bende 1st yg aku tingat,kompem la umah..if balik umh aku xla tensen sgt..hehe..yelah leh wat mcm2..leh g jln2..lepak kedai mamak..beshh..xla duk lam bilik 24 jam..sape leh tahan beb..

Okelah..aku ni on9 kat lab..limit pun 1 jam..if nak taip pjg2 pun xsmpat..ahhh..

Tata

~Nanie~

Saturday, March 13, 2010

I-City

Salam...

Halooo!!~

Semenjak 2 menjak lampu I-City dinyalakan dengan semegahnya tu..ramai lak rakan-rakan ku d FB yang duk mengupload sakan pitca2 di I-cITY...mmg x dinafikan mmg 1 tmpt menarik utk di lawati if sape2 yg berminat utk melihat cahaya lampu yang mmg WOW!!! Aku kate org, padahal aku pon da upload pic2 lampu2 neh...

Setakat neh, nak dikire dah masuk 3 kali aku...First time ngn Yati n Lina..tem tu cam terpesona sungguh la..cam WOW gile lah..xpenah tengok..Skrg dah masuk 3 kali aku g..tiap mase g ade jek gmbo yg diambik...Excited sey..rase cam duk obersea la plak..xpenah jumpe lampu2 cantik mcm tuh...ehekss..

Jum la tgk gmbo2 ku wif ma bro n sis..Dorg di amanahkan utk ambik aku ari Jumaat ritu..Sebabnye aku nk balik tensen exam..hehe..alasan sgt aku ni..biase lah..xtaw nk wat pe kat Sh.Alam sbbnye ntahla..huhuk..so balikkk walopon keja byk...

Oke ni la beberapa pic kitorg..Layannnn


Ala-ala disney castle gtu... :)


Ni gambo xbrpe la nak oke..gune camera Hp jek pun..ni la kilauan lampu di I-City..oyeaaaaa :P



Kedai-kedai pun lum dibuka sepenuhnya..Aku terpk gak..brpa sewa ar kat cni... :P


Isk isk..ape masalahnye neh..sukenyeee die....


Bajet duk kat jepun..eheh :P

Wif ma lebly sister..Tinggi lak adik ku ini skrg...huuuu :)

Oke yea..ni jek dapat ku kongsikan dikala kebz-an aku....Tata Titi Tutuuuu...


~Nanie~



Friday, March 12, 2010

Tensen lagi ++

Salam...

After test..haishh sebok ngn presentation..pale utak aku pon dah mengong aku rase..tido 3 jam jek seari..gile bukan last minit..tp mmg mse tul2 fully utilized...xsmpt utk mnde2 len...aku tensennnnn utk sume nehhh..

Duk diam xdiam dah smpai mase utk presentation HR yg ke 2...amat lah aku geram dgn 1 hotel neh...dah hold surat kitorg 2 or 3 weeks..last2 bgtaw xnk d intrview..kn bgus gtaw awal2..tayah la ckp nnt kami akn kol...Ble kol ckp oh surat lum tgk la, lum bace la..ckp je tanakk...

Skrg neh kitorg dah kesuntukan msa..so aku pon duk sebok anto mel ke serata kwn2 ku yg bekeja..walopon xtaw die bhgian ape..dgn harapan ada yg dpt mmbntu..so skrg mne yg aku anto soklan tu..klu leh help me for this time only...waaaaaa...

Xsmpt da..exm lgi..present g..report g..apekahh sume neh...

da la nk stop..ngis jap leh... :P

~Nanie~

Tuesday, March 9, 2010

Test is too bad..

Salam...

Oke rini ari kedua aku mid term test..gile soklan cm nak kasi mati..haha...adoiyaaaaaa....Semalam test CTU..ooo ramai kate senang segale..x gak la...sgt mengkonpiuskan aku..ntah la ape nk jadi...hmmmm aku pon xtaw..nak kate x sdty..gile2 dah stdy..aaaaaaarggggghhhhh..tensennnyeeee....

Arini lak test IR..uishhhh aku dah stdy ni la paling teruk aku stay up..tapi at last 1 soklan pon xtaw..eh eh silap semua soklan taw..tapi 1 Jwapan pon xtawwwwwwwwwwwww....

Gile lah mmg dlm bahaya aku neh..sume akta2 jek..xminat lak aku..hmmmmm..too many to read..adessss...tatau tatau tatau...

Sok Public Relation ,Hr segala...hopefully jgn la soklan cm 2 arini..tensenn banget klu cmni...

oke lah..nak blikkkk tido...

:''(

Friday, March 5, 2010

i dont noe but im very happy..

Salam...

Jarang la aku nak rasa hepi..tapi aku hepi..yeaaaaa..mgu dpn nk blik umh...nak lompat2... duit da abehhh..ape kne mngene.. tapi im happy.. ;p

cayalahhhhh~~~