Tuesday, December 16, 2008

fate..

salam...

Da lame update blog coz mcm2 bende nak dibuat kan..tmbhan tem2 cuti..xsmpat on9..sbnrnye aku pon xtaw nk tulis ape just de time aku kene ilangkan pe aku rase..
Aku sedey skg ni,coz aku bru tawu ayah akunye buah pinggang da rosak 50% n kencing manis die makin teruk,sampai kene insulin 4kali sehari.Then darah tinggi yang memang tinggi..Napela ma father degil sgt xnk pantang sampai skg..

Aku de tnye mak psl ayah but kene mrh coz dorg kate aku xsedeh..aku xnangis depan dorg..manela dorg taw aku sedey ke x..aku de ckp nak derma buah pinggang kt ayah tapi die senyum jek..adik aku pun de ckp nk derma gak..tapi mungkin skg masih tkawal so family aku xde pk psl derma or xderma ni..cume aku rase i hv to do it bile mse tu perlukan aku..hrp aku de strength utk tu..

Lgipun,if bende libat pmbedahan org yg kncing mnis doktor pn xbrni nk jamin coz luka dorg lambat sembuh..then cane tuh..aku pun xdpt pk ape pon..just pray to Allah,everything will be okay...

Bukan tulis utk simpati but ngn sape g aku nk kongsi sume ni..sedey gak bile pk2 psl ayah aku..sian die..hurmmmm..if keadaan terdesak or mendesak sgt..aku stop dulu stdy smpai dip. n then bile2 rjin n sume da ok aku continue..if terdesak le..de misi aku belum selesai neh..nk bg space ckit..skg ok g..sume tkawal..

So just ma pesanan if sape2 yang de diabetes,kncing mnis,drh tinggi or so on..pantang le ckit n jgn lupe p jpe doktor..pesanan ditujukan gak pade nurul inani.. ; )


~Nani3~

Sunday, December 14, 2008

im hurting ma self

sedey gile ar nape ntah..mcm2 happen..sekelip mate sume ilang..i lost already...lost n lost........ :"(