Thursday, February 12, 2009

Cuti2 Mesia.....

Alooo...ni just sambungan ape yg da di cite leh manje dalam blog kg pisang...Aku xnk cite but nak show pic2 yg smpat kami capture..Dorg xnk upload, so aku upload kt cni je eh...huhuhu...

Gamba 1st neh aku n lina..Kat Restoran Asam Payak..Best Asam pedas kat cni..murah gak sbb aku nye mkanan just RM 5.50..DOrg len mgkin lebey ckit kot..aku jimat ckit..ekekeke...


Yeahhhh ni plak gamba aku ngan jiran sebelah bilik aku..Kak Anne..



Termenung dan kepenatan...Tempat jog ni but oleh krn letih, kami just landing kat cni...


12345 lompat....skali lagi 123 lompat..but gmbo lompat..xjd2..aksi n gaye tuh stil ade..oke ler tu..
; p


Brg2 rompakan kami..aisehh xde r..neh beg2 aku,kak anne,eis n lina..show off jek lebey neh....



Pic bwh neh aksi aku men boling..Aku jadi juare antare aku, Eis n Lina..Ade la gak strike..Cayalahhhhhh Nani3....Aiseh, Yati ckp aku nasib bek jek xde 'org tu' aku menang?? isk isk..aku pnh mng la ngn die..skali je kot..hehehe....Lupe nak gtaw kasut boling aku n lina size 3..kecik x??? wahahahaha....




Tepuk2 tgn....strikeeeeeeeeeeeee..... cayalahhhh nanie...





Uiyooooooo..xsgke tul la....;p tp ni lah hakikat sebuah permainan bernama boling..bkn hakikat sbh cinta salem tuh ek..muhehehehe..;p



1 more time...strikeeeeeeeeeeee..hahahaha ;p


Malam nye plak..gatal2 g rmh horror neh.konon2 nak tgk la bnde ajaib berlaku..but nothing..just tgk n lawat jek..berani seyyyyhhh...




Masuk jgn xmsuk..bersedia utk menjerit ye kwn2..hehehehe...



Berai gile g cni..ramai org mabuk kat cni n byk gak berlaku pembunuhan dkt waterfront neh..but ape kami kisah..hehe..nak ambik gamba utk final sem jek pon..cayalahhhh...

Kete yang kitowg sewa..Kancil jek pon..setengah hari dlm rm 45...Ak lah drivernye..walopon hakikat aku nak jek duk blakang suh c yati bwk....but apekan daye..xberdaye..muhihihi..jgn mrh hahhh...


Pic bwh ni lak ade festival seni every month..So sape2 yg nak nari bleh la join but kitorg just tgk dr jauh jek..best la..mmh bestttttttt...




Pic aku n lina kat water front...





OK lah erk..sampai cni dlu jln2 bersama aku d swk...nanti if de tmpt yg aku melencong..akn ku upload dcni..ok yer..salammmmmm
~Nani3~












12 Feb 2009

Elowww....

Wasehhhhh.. hari ni mmg byk dugaan..Ape tak nye..uitm dilanda masalah " Bekalan air ".. Mknenye air x de..Nasib baik aku kelas pagi so sempat lah mandi but for dak 3 org tuh..Sape eh??? Lina, Yati n Eis sian lah kene angkat air kat bawah nak mandi...

Susah r xde air..ye lah bile emergency..adoiiiyaaa ssh la...mandi pon takat 2 baldi jek..tmbah2 kitorg pempuan...hehehe...

Then after kelas kul 4, aku g jumpe K.Program kononnye nak tnye psl degree but xdpt jwpn.hahaha..ape lagi..LU PIKIRLA SENDIRI..klu dpt ok lah..xdpt cube lagi di lain mase.. ;)
Da pnt2 blik, nak la rest kat blik ku yang aman..Tup..tup... bilik aku terkunci dari dlm coz terselak sndri...

Tpakse g pjbat kolej pgl lah Abg Dol suh panjat...Die nak kasi aku tangga suh naik sdri..wauuu cayalahhh if aku pnjat td..

Abg Dol (tul ke namenye ) panjat dr blik Kak Anne..Tenkiu Kak Anne kasi pnjam blik...Ptutnye kan Kak Anne yg kne tlong pnjat td..Hakhak..At last setelah si Abg Dol neh jd spider man..dapat lah buka blik gue...

Tenkiu yepp...ni citer tuk ari neh..hehe..busannnnnn seyhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)


~Nani3~