Tuesday, June 21, 2011

Susah-susah dahulu

Assalamualaikum...

Olaaaaahoooo...Entry kali ni berkisar pasal RESULT SEMESTER 5...Syukur Alhamdulilah dengan result sem ni..still maintain, naik sikit yang penting walopon apa yang diharap belum dapat ditunaikan...

Sem ni sangat sukar bagi aku dengan pelbagai jenis masalah yang menimpa & macam2 berlaku, aku masih mampu utk pastikan result tak kecundang mcm KISAH CINTA aku...hehehe.... Alhamdulilah, syukur sangat.... :)

Kawan2 lain pon same, tp mungkin mereka lebih cemerlang but they deserve it...Most of us, support each other utk buat assignment n everything. Ni la yang buatkan rasa sangatttt puaassss dengan result kali ni...


Pengajaran untuk semester ni:

Kita jangan ada sifat kedekut ilmu..Kita kena kongsi ilmu supaya ilmu kita dapat berkembang...Kawan-kawan banyak membantu...Jadi kejayaan adalah milik bersama, susah sama2, senang pon sama2...

Ingat, kejayaan takkan dimiliki kalau takde support dari orang lain...Kita hidup bermasyarakat...

Ada satu word yang aku jumpa " There is no "I" in a TEAM....

Thats All... :)