Wednesday, November 30, 2011

Nanti kalau ada masa kita jumpa

Assalamualaikum...

Dear blog,

Lately adalah waktu puncak BUSY nya seorang yang bergelar student macam aku... Biasa la assignment la topik hangat kat blog aku ni...Then, sampai satu tahap, mungkin dah TERLUPA sekejap dengan SOMEONE...(betul ke lupa?? mcm tak je..hehe)

Just nak say something utk orang yg nun jauh(1) disana....AWAK...

ZZ: Ye saya....

Psstttttttttttttt.....Nanti kalau ada masa kita jumpa...
Dont worry be HAPPY cuz im still here waiting for you...
Apelah nak di konflik kan sangat, tapi jauh(2) memang mencabar but hope U & ME dpt bertahan... OKE tak?

If dekat, lagi la macam-macam rasanya..just think positive apa yang saya nak sampaikan pada awak..

ZZ: Jauh di mata tapi dekat di hati....Jawapan nya USUS....Hahahaha.... 

Ermmm pengalaman banyak mengajar kita kan.... start dari sekarang, mulalah kenal antara satu sama lain...JAUH(3) MEMANG SUSAH....Tak dinafikan just kuatkan mental & fizikal..huhuhu... : ) Ni belum kawen...If dah kawen cane agaknya??? jawab jap... : )

ZZ: If dah kawen nanti.... lagi laaaa....banyak dugaan yang mendatang, tapi kita kan dah tawu cane cara nak handle n pujuk hati masing-masing....  betul tak awak??? jawap jgak....hehehehehe...walau ape pun konflik antara kita, dont worry just be happy.... I will always be there for you... : )

Jauh(4) kan dugaan.....Nak pinjam kata-kata seseoranglah..."CHILL la kan"..heheheeee...tapi tak pernah lupa sikit pun..Nasib baik laaaa CALL FREE..heeeeee....

Thats all bebelan untuk ZZ ku disana.... nahhh ------<@ awak cuba kira berapa banyak perkataan jauh(5) kat dalam entry ni... LEVIU..papaii

ZZ: Asik membebel jekkk... ape nak jadi nih???.....Neway thank you for this entry....semua sekali ada 5 perkataan "jauh"........kn? kn?...


Dear my love,
If Your asking if I'll Leave U the answer is Never..
if Your asking if I love U the answer is I do. 
From: ZZ

No comments: