Sunday, December 9, 2012

My Graduation Day - Degree

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Holaaa everybody! Happy happy happy day! At last hari aku bergraduasi telah pun selesai. Alhamdullillah segala penat lelah semasa belajar telah terlaksana. Thanks to Allah who gives me strength to complete my degree. Syukur~

Jutaan terima kasih tak terhingga kepada mak & ayah yang banyak berhabis duit belanja dan tenaga untuk memastikan anak-anak dapat segulung ijazah yang mungkin tidak dapat mereka miliki suatu ketika dahulu. Inilah hadiah paling bernilai yang boleh diberikan kepada mereka.

Konvokesyen kali ni sangat best sebab tiada apa yang menyerabutkan kepala aku dan tak ada apa yang menyakitkan hati walaupun ada kekurangan dari aspek kemeriahan, but still OK. Semua happy je. Thanks to Nabila & Zizi yang datang meraikan hari bermakna ini. Dapat jugak bunga.yeaa! Love it~~

Actually, aku sangat nervous nak terima scroll haritu..Takut tergelincir lah, takut topi jatuh la..Everything makes me nervous. Tapi, akhirnya settle dengan jayanya.hehe. Lets check it out a few pictures during this convocation day.

 Ayah & Mak yang datang meraikan kejayaan ni... TQ

Me with my sister Nabila 

 Akhirnya kami berdua tamat belajar sebagai pelajar ijazah... Nani & Zati~~

Love @ Putrajaya 

Depan Dewan Agong Tuanku Cancelor: Dewan yang bersejarah bagi pelajar UiTM. 
Uitm di hatiku~

Thats all guys! Congrates to myself. Segala kesakitan kini telah berbayar. Bonus akan tiba jika teruskan usaha~ Good luck Nanie~

No comments: