Friday, November 30, 2012

It's My Turn!!!

As-salam & hai everybody!

It's my turn!! what? Ohh benda ni aku dah tunggu sekian lama, lebih kurang 2 tahun setengah untuk dapat iaitu... SEGULUNG  IJAZAH.. segulung je pun...

Walaupun hanya segulung tapi ia sangat bermakna untuk aku sebab banyak perkara dah aku tempuh untuk dapat segulung ijazah ni. Jatuh bangun semua terkandung dalam segulung ijazah ni. Penuh air mata, suka dan duka. Thanks all, family, friends, love, & lecturers.

I'm proud with myself! Wait 5 December! I'll make sure I'm happy on that day. It will not be the same as Diploma time..

Jubah untuk konvo pun dah ambik so just tunggu hari untuk terima scroll je lah. Now belum ada picture yang berjaya di capture! 5 December 2012 pasti ada untuk tatapan dan kenangan anak cucu.

Masa sekolah rendah dulu selalu buat karangan nak masuk menara gading. Kira dah terlaksan impian kanak-kanak ku untuk hadiahkan segulung ijazah ni untuk both of my parents & family.

Ada lagi cita-cita belum terlaksana iaitu untuk dapat kerja yang tetap dan stabil! Aku akan berusaha ke arah tu. Ini saja buat masa sekarang. Will update soon! Taata~~

No comments: