Tuesday, November 27, 2012

2nd Time : Twilight Breaking Dawn Part 2

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua yang singgah ke blog ni~~~ :)

Hah kan aku dah cakap dalam previous entry yang aku akan tengok Twilight buat kali ke dua telah terlaksana. Hmmm bukan sebab aku ni penggemar Twilight tetapi sebab memenuhi permintaan orang yang nak ajak tengok movie ni. So, ikutkan aje.

Kali ni dapat tengok dengan selesa sebab seat belakang sekali dan screen yang super marvelous.hehee. Dapat lah catch up a few scene yang termiss masa tengok for the first time. :) Lagi pun kali kedua ni, 2D version , gambar lebih jelas le bezanya.hehe

Nak puji extravanganza pun tak boleh jugak sebab bagi aku ceritanya boleh di layan cuma, if you are not Twilight Fans, you'll become me.. Banyak persoalan yang berada di minda.heheeee.

Suka tengok muka Kristen Stewart yang lovely tu. Filem Snow White & Huntsman yang dia berlakon sebelum ni pun not bad. Good luck Kristen!

 Kristen Stewart

So thats all~ tunggu review HOBBIT pulak lepas ni ye. Movie yang akan aku catch up after this.hehee :)

No comments: