Thursday, October 11, 2012

Konvokesyen UIA 2012

Assalamualaikum...

Hari ahad baru ini adalah konvokesyen UIA bagi tahun 2012. So, aku tidak lepaskan peluang  untuk menghadiri Konvo Azizi. Yelah supporter la katakan : )

Pengalaman yang best & memenatkan sikit, yelah aku duduk luar dewan je, xdapat msuk sebab hanya 2 orang yang dapat masuk dewan.Its Ok asalkan dapat jugak kasi BUNGA yang aku gubah sendiri ye. Saje je lah nak gubah sendiri sebab nak lain dari yang lain. : )

Lets check it out a few pictures during this UIA's Graduation day...

Omo omo..hehe : ) 

Panas sangat bila semua dah keluar dari dewan. Berpeluh-peluh di buatnya. 

Sesi menyerahkan bunga. Berlakon je, padahal dah bagi awal-awal.hehe 

Kami lagi.Cameraman asek suruh bergambar je.apakan daya~~ sighhhhhh :P 

Zizi's family..Bersiap sedia nak balik masa ni )

Haaa lepas habis je konvo, kami terus direct pergi makan dekat KAYU NASI KANDAR, Kota Damansara. Makan ramai-ramai meraikan konvokesyen Azizi. Ada semua mak saudara ZZ & his cousin. Makan besar la kira..Lama jugak tak makan nasi kandar, sekali sekala tak kisah la diet tergendala.huhuhu

After makan-makan, continue shopping di IKEA. Sekali sekala je..Tapi yang penting nak ke IKEA sebab Karipap yang best.. Tu je..hehe..

Seharian di konvokesyen dan berjalan ramai-ramai memang best walaupun sedikit penat..Harap nanti konvokesyen di Uitm akan memudahkan para ibu bapa dan juga graduan. Tahniah kepada Azizi kerana berjaya mendapatkan Ijazah dalam bidang Financial Mathematic.Yeke eh? salah tolong betulkan.heeehe.

All the best with your new Job at Maybank Investment. I kow you can do it! Doakan saya dapat kerja pula ye : )

1 comment:

Ain Zalya 21 said...

ade org pnjt bukit smpy rosak heel.... sape kah org itu...hehehe