Friday, June 8, 2012

Hantaran Tunang

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Just nak share beberapa hantaran tunang edisi bidan terjun yang berjaya aku siapkan dalam masa seminggu.Aiyo boleh la dari tak de kan...But jika ada masa yang lebih pasti dapat disiapkan dengan lebih sempurna.

Berikut beberapa jenis hantaran tunang dengan TEMA KUNING KEEMASAN...emasss la sangattttt...huhuhu

Hantaran ni untuk letak cincin

Edisi Ferrero Roche : simple je designnya

Baju untuk pihak perempuan 

 Koleksi mandian Body Shop

Sireh junjung edisi Bidan Terjun 

Semua sekali yang akan menjadi hantaran nanti

Ni la pertama kali buat hantaran.So, hope OK aje lah sebagai pembuat hantaran amateur ni. Chaiyok chaiyok. Jumpa lagi untuk edisi berikutnya...

3 comments:

Ain Zalya 21 said...

Ni buat sendiri ker bli yang da siap ni???

Nampak chantek je msti bli yang da siap....huhuhu...=P

~Nanie@InTaN~ said...

kite wat sendirila....isk isk tak caye... penat tau x!!! uhuhu..xpelah tak caye xpe... :)

Ain Zalya 21 said...

Jom Download Game Percuma...

Klik sini FunGamez4You

Mcm2 game ada...Kalau berani singgah la...