Wednesday, June 6, 2012

Gushcloud Cara Mudah Dapat Duit dari Internet

Assalamualaikum kepada semua rakan bloggers dan pembaca sekalian...

Hari ni nak cerita pasal satu lagi website yang boleh membantu anda menjana pendapat sampingan melalui internet ni, iaitu Gushcloud.



Apa itu Gushcloud? Hah aku pun masih baru dalam gush ni tapi berdasarkan pemerhatian dan pembacaan mengenai gushcloud ni, sememangnya boleh memberi anda pendapatan sampingan dan juga barangan yang menarik anda boleh tebus melalui mata ganjaran.

Pada sesiapa yang pernah ada akaun Churp Churp mungkin lebih senang faham konsep Gushcloud ni. Konsep yang sama cuma lebih mudah kumpul mata untuk menebus ganjaran. Cukup 20$ dah boleh claim.Simple kan.

Just share iklan yang disediakan atau buat je ape yang pihak gush sediakan melalui akaun TWITTER atau FACEBOOK atau BLOG.

Setiap iklan yang anda iklankan akan memberi anda pulangan mata. Kumpul mata dengan lebih banyak untuk reward yang lebih nilai.

Satu lagi, yang bestnya gush menggunakan matawang USD if tak silap. Haa bayangkan 1 Usd lebih kurang 3 Ringgit Malaysia. So, if kumpul mata banyak2 mungkin anda berpeluang untuk cash out lebih banyak.

Walaupun baru mula, tapi mata terkumpul dah bernila RM 13. Baru sekejap buat..Mungkin kalau lagi rajin advertise iklan-iklan yang ada, mungkin akan bertambah.Insyaallah.Usaha tangga kejayaan.

Macam mana nak mula??? Just SIGN UP sekarang yek. Gunakan medan internet sebaiknya dan sebetulnya. hehehe :)

Klik di sini untuk mendaftar : Gushcloud


P/s : Kumpul mata = markah = point.Jangan main mata yekkkk.Good Luck Guys!!~~

No comments: