Thursday, May 31, 2012

Conference Research

Salam

Pernah dulu aku mengadu pasal research untuk final year project yang sangat mengSTRESS kan tu. Tapi aku sangat terkejut baru-baru ni bila dapat emel menyatakan

Dear bla bla bla,
"Congratulation! I am pleased to inform you that based upon the recommendations 
of two blind reviewers your paper has been accepted for presentation at the 
NETs2012, to be held in Bangkok, Thailand, August 17-19, 2012 "



Paper 48 Title: IS THERE A URBAN-RURAL TECHNOLOGY GAP IN MALAYSIA? 


Just gembira walaupun tak tau apa pasal ni.huhuhu...Dari mana dtgnya semua ni..Ok jugak la perasan sekejap..hehe..(ehem bukan p Bangkok ye..dapat emel sesat jek)


Apa pun, at least my name and my friend included as an author of the Research. Thanks to our supervisor. :)


P/s : Pada yang buat research, buatlah sepenuh hati walaupun sangat memeritkan.



No comments: