Wednesday, May 30, 2012

Cerita di Akhir Bulan

Assalamualaikum...

"Sudah usang jadinya blog ni bila tak di update. Hmmm mungkin kerana tak ada masa lapang untuk berblog sejak akhir-akhir ni"

Pejam celik jek dah nak habis bulan 5..Menanti waktu bila agaknya nak habis belajar. Seronok sangat tengok kawan-kawan KONVO baru-baru ni. Semuanya segak bergaya. Wah wah dapat bunga , dapat hadiah...BEST sangatttt... Oh Masa saya akan tiba tak lama lagi. Mungkin time tu, nak demand bunga-bunga yang banyak..hehee...TAPI tak pasti, meriah tak masa tu sebab yelah, kawan2 satu batch dah konvo dulu....(pssttt bukan extend sebab repeat, tapi kekangan yang tak dapat dielakkan)


Konvokesyen Uitm Arau

Hah, itu bab konvo.Satu lagi moment yang best bila dapat gaji & dapat pegi MAKAN MEAT BALL dekat IKEA yang tergendala bulan lepas.Meat ball tu sangat famous & rata-rata orang pun tau pasal menu neh. Tapi komen aku, BOLEH laaaa...Cuma agak muak bila makan banyak.Setakat 5 meat ball pun dah memadai dari beli 20 pieces tu.Tak habis walaupun makan berdua.huhuhu..


Ni la rupanya Meat Ball IKEA : image google

Tapi seriously, KEK CHOC memang sedap. Satu lagi Karipap Ikea pun sedap.
Haish gila makan dari gila perabot sebenarnya bila pegi IKEA ni..huhuhu..

Oke, ni je dulu yang aku nak kongsi pada yang mungkin singgah membaca.hehe..Terima Kasih daun serai.. :P

3 comments:

Ain Zalya 21 said...

meatball ikea xdelah sesedap mane seperti yg digembar-gemburkan...

Cepat muak.. Papepun Karipap ikea memang terbaik plus dapat refill air anytym pcuma.....hehehehe....=)

Nanie said...

bukan la x sedap terus..cuma makan dlm kuantiti byk watkan tak sedap rasanya...cuba makan sebiji or 2..mesti teringat2..huhuhu

Nanie said...

bukan la x sedap terus..cuma makan dlm kuantiti byk watkan tak sedap rasanya...cuba makan sebiji or 2..mesti teringat2..huhuhu