Friday, December 2, 2011

Worse Eva..

Assalamualaikum...

Just wanna share my feelings AFTER the RETRO NIGHT a.k.a Pre Grad Dinner....Paling worse eva yang pernah aku lalui cuz cuz my TUDUNG TERBAKAR /TERHANGUS kerana seterika!!!...my mistake...

Spoil mood gila2 untuk g dinner...$&%$&%#&##!!!

Men hentam jek pakai tudung yang ntah pape plus muka yang baru pas nangis g dinner.CACAT oke...
Paling teruk lahhhh...make up pun cacat sgt..cammmmm apeeeeeeeee jekk..HUH!!!!

Thanks to friend who keep on remind me " OKE la nani baju tu & tudung" walaupun hati tak dapat terima oleh kerana memikirkan tudung yang jadi arwah betul-betul sebelum g dinner...:)

A MILLION THANKS to ZZ sebab dtg pick up kite disaat-saat kite sedih n keep on remind me that,
" Nanie Cantik + bla bla bla..." (sedapkan hati erk?)...

Spoiled and bad dinner eva for me...hanco..tgh dinner pon leh tahan nak nangis...(apolahh nani!!)

oke lah my bebelan.. TATA....hmmmmm........

No comments: