Thursday, December 15, 2011

Rumahku...

Assalamualaikum....


Pernah tak tengok iklan pasal " Saya Suka Rumah Saya" alaaaa yang ada budak kecik cakap tu.... Macam tu gak la perasaan aku..huhu...Penat lelah dan titik peluh ayah dan mak untuk beri keselesaan pada kami sekeluarga.. Alhamdulillah... berkat usaha, dapat rumah yang OK sikit dari dulu..Thanks to my lovely parents...

Kalau boleh nak je duduk kat rumah tu selama-lamanya sebab?? " Rumah saya BEST" (iklan pon cakap camtu)..

Ada ke orang yang tak suka rumah sendiri???? Mesti tak ada kan?
Ada tak yang suka duk rumah orang dari rumah sendiri??? Tak ada kan?? (hopefully)

Sekarang ni tengah homesick yang teramat...Miss my mom and my dad cuz tak dapat balik dah beberapa minggu...But apa yang leh aku katakan.. 

I LOVE MY HOUSE very much...

Saje ler nak besakan font pun... :P

My mom owez said: " kena layan tetamu baik-baik, If datang rumah kena sediakan makanan & etc".
Tetamu lak.." sukanya nak datang..is it??" hehee...ADA PEPATAH YANG MENYEBUT..

"Orang Berbudi Kita Berbahasa, Orang Memberi Kita Merasa"

Pergi rumah orang ada adapnya...Terutama sekali JANGAN BANGUN LEWAT...(mak selalu pesan, nanti org tak suka, tapi if rumah sendiri...CONFIRM KENA BEBEL...huhu)

Sampai setakat ini dahulu entry kali ini..Cya....

No comments: