Monday, December 12, 2011

My Baby You

Assalamualaikum.... Salam Sejahtera...

Happy Happy day with MY BABY... Ohooooo...


Siang malam pagi petang hari ku untukmu...
Duitku habis keranamu...
Masaku terisi bersamamu...
Tidurku termimpikanmu...
Kau amat bermakna bagiku...
Dari dulu hingga kini...
Kaulah masa depanku...


This is what we called " truly falling in love with u BABY"...hahahaaaa

Tadaaaaaaa.... this is my baby..(nak termuntah jek kan baca)


Final Year Research Project....

Research Semester lepas & semester ni...

Even, research report ni bukan lah yang finalize dan ada lagi pembetulan yang AKAN KENA BUAT...Tapi syukur sangat sebab dah nampak progressnya...

Banyak masa dihabiskan untuk menyiapkan satu project yang sangat bermakna dalam perjalanan STUDY ku..Ini lah hasilnya...Aku harap sangat walaupun ada pembetulan yang akan kena buat, tapi dalam lingkungan yang minima...

Aku sangat penat berdepan dengan final research ni...Tido tak cukup siang malam nak pastikan everything complete...Yahoooo time to make a correction..come here BABY..hekhek.....

Tata Titi Tutu.....

3 comments:

budak baikk!~ said...

bestnye nani..
aku pnye masih dalam pembikinan dan tak nampak lagi hasilnya.dah last sem ke?

nanie said...

huhu..ni pun lum wat correction...byk lg tu..tp xlrt gak la...

budak baikk!~ said...

ok at least wat correction pn dah ok..aku nk writing pn xde smgt...
semangat yg hilang, aku cari pulang..hehehe