Sunday, December 4, 2011

Malam Pra Graduan FSPPP

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua yang singgah...

Entry 2 hari lepas bertajuk "Worse Eva" ditujukan pada Malam Pra Graduan fakulti yang aku hadiri...Overall majlis ini berjalan dengan lancar walaupun sambutan pada semester kali ini agak kurang berbanding semester lepas..Apa pun tahniah kepada AJK Malam RETRO ni....

Pada malam tu, semua pelajar SEMESTER 6 dikehendaki membuat persembahan yang sememangnya tak ada preparation..Apa lagi, main tibai jek lah naik atas pentas menyanyi lagu Bila Larut Malam, Seiring Sejalan, Warisan n tribute Happy Birthday song to Madam Asiyah...Dengan menari lagi and so so so on..MERIAHHHH sangat-sangat sebab BATCH kitorg sangat supportive...

Tidak kurang hebatnya lecturer our course yang sangat sporting naik atas stage & menari bersama-sama student pada malam tu..Sedikit sebanyak bila menyumbangkan suara secara beramai-ramai mengurangkan kesedihan ku memikirkan tudungku yang terbakar sebelum majlis bermula..hmmmm

Jom tgk beberapa gambar malam dinner FSPPP...All my friends sangat cantik dan hensem2 belaka..suka tgk dorg...

Part 6 with lecturers: TokWan & Dr. Rauf

Cantiknyeee kawan-kawan..

Me & Zati

Dengan Romeo : Hafiz a.k.a Buah Ciku

With KING OF THE NIGHT: Aluin...

Itu sahaja yang dapat aku kongsikan bersama pembaca sekalian untuk kali ni..Malam Pra Graduan semester ini tidak dapat ku lupakan dan kenangan bersama kawan-kawan Bach. Admin Science (BAS) penuh dengan warna warni, suka duka, nangis, ketawa sama-sama...Thanksss yaa for the wonderful memories eva..


Friendship last forever....

PAPAI...c ya next entry...

1 comment:

Ain Zalya 21 said...

HEllo...Hello...hELLooo....