Monday, October 3, 2011

Happy Birthday to you, 23...

Assalamualaikum....

Entry khas untuk Zizi...

Hye awak Happy Birthday yang ke 23 tahun....Akhirnya sampai gak awak ke usia yang sebaya dengan saya. Semoga panjang umur dan di permudahkan segala urusan hidup....Wish jugak our relationship will sustain till we get married hopefully....

Hmmm agak cam pelik gak bila nak cakap pasal kawen n so forth sebab macam jauh dah perjalanan saya untuk ke arah itu dan at last awak ada dengan saya sekarang...Kita dah tua n harap sangat dah tak da masalah yang akan halang kita jadi dewasa... :)

Semoga ulang tahun kali ni, buatkan awak lebih dewasa, lebih bertanggungjawab terutama pada family, study, kerja dan after semua tu baru awak fikir pasal saya..

Awak mungkin bukan yang pertama untuk saya tapi saya akan cuba buat awak yang terakhir..Insyallah dengan izinNya..

Mak selalu risaukan saya, awak pun sama saya pelik gak tapi saya nak awak risaukan diri sendiri dulu k...Sekarang dah makin berumur makin banyak masalah & cabaran hidup yang kita tak nampak pada masa depan..

Janji awak, janji saya kita cuba pegang.. Mohon di jauhkan yang tak baik dalam hidup awak...

Jangan awak selalu risaukan soal rupa paras sebab itu tak kemana dan saya tak pernah pilih awak becoz of scars n bla bla bla bla......... BUT BECAUSE OF YOU....

Once again HAPPY BIRTHDAY ZZ, thanks so much coz accept me as who i am.. Im not good but i'll try to be good for u, ur family, my family & myself....


Ntah nape rase cam nak nagis sangat fikirkan pasal awak ni...Dah dah saya memang suke nak emo kan..So childish... haishhh....thats all.....

<3 Nanie

No comments: