Tuesday, October 11, 2011

Dah..Tayah Nak Diet Lagi...

Assalamualaikum to Muslim and HELLO to everybody.....

Start ur day with smile haaa : )

Oke jom sembang sikit sebelum aku nak g kelas ni...

Emmmm benda paling mustahak kalau nak pergi kelas or kerja adalah dengan mencari baju yang sesuai kan?? Penah tak anda mengalami situasi susah nak cari baju & nak pakai apa sebab BADAN YANG TEROVER WEIGHT....Terlebih sana terlebih sini...hurmmmmmm

Situasi yang aku alami sekarang..Haissshh amat susah untuk memadankan nak pakai baju apa, seluar, tudung and lagi n lagi n lagi kerana tak sesuai dengan berat badan yang tak ideal langsung.. :) No idea at all...

Pakai ni tak mach, yang tu pun tak...last last pakai baju yang sama..Dah try diet tapi kalau tiap ari masih tak ada perubahan (berat turun).....Baiiik tayah diet...Tension gak la...

Mula la nak rasa rendah diri..yeke??? tak la gak..cumanya tak selesa..cepat semput kalau jalan banyak, naik tangga & sewaktu dengannya...HOW???
google

Diet dah la tak jadi, agak FEDUP disitu..so pasni malas dah la...Tayah la diet lagi...Nanti kalau dah ada mood, baru nak fikir balik...Masalah kaum perempuan sungguh..huhuhu

Oke..dah siap bebel untuk hari ni..bolehla pegi kelas dengan hati yang aman...c ya next entry...

Bye bye~~~

No comments: