Wednesday, October 12, 2011

Birthday Celebration

Assalamualaikum.. Hye, morning glory semua......

Last week birthday Zizi and terima kasih coz coming here.. A lot of time we spend together...Aiyoooo awak sorry la hadiah sangat sederhana..But i try to make everything perfect...2 celebration just enough for us... Is it??.. (wahhhhh speaking konon..;p)

1st celebration just buat dekat rumah je dengan bantuan mak..Thanks mak cuz owez support me... 

Menu simple je KEK BIRTHDAY, bihun goreng edisi khas mak, kuih & kek sampingan dan buah..Tidak terlupa air anggur yang dibuat khas oleh NANIE..

 Kek ni je la mampu dibeli..Nak beli secret recipe nanti takut tak habis plak...Alasan tak??? hehehe


 Mak yang menanti kami makan..Baik la mak ni...:P

NEXT..
Potong kek menandakan dah tua...huhu.Happy birthday once again from me..Semoga apa yang diimpikan dapat di capat...Amin...

Oke oke oke... Tu yang 1st celebration..For 2nd celebration, just g makan-makan dekat PIZZA je..Tempat yang sama sambut my birthday...Fair and Square...Beli hadiah pun hari ni..Sangat tak supprise kan...hehe...
Maybe next time, hadiah ke, celeb ke leh wat supprise...Oke ke  if supprise2 ni kalau kita dah tua???? Nanti je fikirkan erkk...

Sampai sini dulu entry kali ni..I like birthday celebration so much cuz leh makan banyak..huhuhu

Mulakan hari anda dengan senaman senyum : ) Bye~~~~

No comments: