Monday, September 12, 2011

Raya Tahun 2011

Assalamualaikum...

Hye everybody...Oke dah tertinggal beberapa update pasal RAYA TAHUN 2011. Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua ( agak terlambat wish ). For this year, alhamdulilah mak & ayah dapat cuti, so dapatlah kami sekeluarga pulang beraya di kampung halaman Kedah Darul Aman..

Perjalanan ke Kedah kali ni agak lama lebih 5 jam...Selalunya 5jam jek..Tapi tak kisah sangat sebab walaupun lambat, dapat sampai dengan selamat... BEST SGT RAYA tahun ni...jommm tgk gambar... :)

 My Beloved Family - Abg yang sulong xda, kesiannn kena kerja!~

 Wif angah ku

 Beraya di rumah sanak-saudara

Menziarah kubur sanak-saudara - Al-Fatihah kepada yang telah kembali

Raya kali ni beraya yang paling beraya la kira sebab banyak rumah berjaya kami terjah..huhu..Dalam erti kata lain melawat sahabat handai.. :) Rasanyakan lagi tak abeh sebulan Syawal ni, lagi tu lah beraya tak abeh, yela open house sana sini..TAPI harap-harap dengan cara ni kita dapat dekatkan kembali hubungan antara keluarga dan sahabat yang renggang sebelum-sebelum ni...

Entry ni stop disini...Agak lambat lah nak wish Raya ni...aiyoyoyoyo Nanie oiiii...

pssstttt : Kuih raya pun lum abeh, sapelah nak makan lepas anak-anak dah balik universiti masing-masing... :)

No comments: