Monday, September 12, 2011

Balik Kampus Juga Akhirnya

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda yang menyinggah...

Semalam bersamaan hari Ahad 11.9.2011 adalah hari terkahir pelajar-pelajar Universiti bercuti. Yelahkan hampir 4 bulan menghabiskan cuti dengan jayanya. Ada yang berkerja part time dan tak kurang jugak yang duk rumah membesarkan padan (thats me..ehehe)

My University- Ehsan google 

Hari penghantaran beramai-ramai ni mcm jadi satu fenomena sket kat seluruh kampus..Jalan kampus yang sesak, tak ada parking dan time ni baru nampak Pak Gad bertungkus lumus bekerja...hehee.. Asek tiup wisellll je Pak Gad..aiyoyoyoyo..huhuhu.Tension dibuatnya tau.... :)

Alhamdulilah aku masih dapat kolej untuk sem ni cumanya bertukar roomy...Mishh all my old frenzy and HELLO to da new roomie..Oke tak kisah pun roomate dgn sapa2 asalkan boleh menyesuaikan diri dengan keadaan yang baru..

Semester ni, seperti biasa la student akan pasang azam baru untuk buat yang terbaik.Tak terkecuali aku la...Nak jadi lebih baik dari semester-semester lepas yang sangat memeningkan kepala... :)

Sampai sini dulu yek bebelan untuk semester baru..Chaiyok2 everybody yang kembali belajar setelah puas bercuti merehatkan minda..Hopefully, dapat bagi idea2 yang bernas pada semester yang baru ni..eheheee...

P/s to 2121: Hye awak, if baca blog saya, jangan kecik-kecik ati..Besarkan hati awak & everything gonna be O.K.. with love from me -----<@ Luv <3~~