Wednesday, August 17, 2011

Tak Pandai Bergaya

Dear diary.. i will owez put everything here about my self.. Just my memories 4 my grandchild~~~

Hye pada yang tersinggah or terjumpa blog ni... Berbalik pada tajuk entry di atas ni kan, aku just nak luahkan perasaan aku..Oke sekarang ni aku dalam proses membetulkan diri aku,

Sekarang aku dah cuba untuk pakai tudung but still tak pandai untuk menggayakan tudung-tudung terkini yang ada di pasaran. Aku nak naikkan balik my self confident. Tau sajalah aku ni jenis low self esteem. Kena kutuk sikit dah nak terasa sampai makan tahun.

Dulukan ada someone cakap " Awak ni nak jadi apa, asek pakai t-shirt hitam je? Nak jadi lelaki ke?"

Pergghhh ayat mantap yang menusuk ke kalbu aku sampai sekarang. Tak apa lah anda kann smartt and pandai bergaya.. (saya ni ape je)

Sekarang ni aku nak cuba la fesyen-fesyen tudung kalau boleh, nak naikkan confident level balik. Tapi kadang-kadang tak ke macam OVER bila pakai berlebih-lebihan.. (ha ha ha tengokk still tak ada confident untuk berubah)..HOW eh??

image taken from yahoo image

Aku mulakan dengan pakai shawl dulu & nanti aku akan cuba dengan jenis-jenis tudung yang terkini yang mungkin lebih bersesuaian dengan jiwa aku..hehehe...Aku nak jadi selesa & sweet dengan tudung. Moga-moga aku akan istiqomah..Amin

Oke thats all for now...  :)


4 comments:

Hans said...

insyaallah akan selesa
:-)

Nanie said...

terima kasih hans

bighagenjo said...

lahai, nape low self konfiden? slow2 la eh.

~Nanie@InTaN~ said...

bighagenjo : tu la sy pon xtau nape la cm rasa rendah diri jek... tp xpe i will try da best 4 myself... :)