Tuesday, August 9, 2011

Bertambah Usia

Assalamualaikum dan salam sejahtera readers... :)

Oke 5 August 2011 ( Jumaat ) adalah ulangtahun kelahiran aku...Dah bertambah usia aku lagi & aku amat bersyukur ke hadrat Illahi kerana masih memberi aku kesempatan untuk hidup lagi...Alhamdullillah~~

Sempena birthday ni aku aaaaammmmaaaat bertuah sebab still boleh bergembira.Aku igt tahun ni lonely la sambut birthday..hehehe..Tapi ada seseorang yang sgt baikk sanggup turun dari Johor, semata-mata untuk celebrate birthday aku..

Tak sangka gak la masih ada ruang-ruang untuk dapat hadiah bila umor semakin meningkat ni..huhu... Kami g celebrate dekat Sunway Pyramid and berbuka puasa Pizza Hut +++ Kek Secret Recipe... : ) taaapiii just kitorg berdua makanan pun tak habis..Membazir betollll!!.. (takpe tapau bawak balik, sambung dekat rumah..hehee)

Alahaiii so sweet dapat hadiah plak...Oke hadiah rahsia..nnt lah cerita pasal hadiah... huhu...Memang birthday kene kasi hadiah eh?? hahaaa (soalan apekah ini???) ;p

Tapi memang selalunya birthday kebanyakkan orang memang akan berharap nak hadiah terutama dari teman2 rapat...If dapat tu, wahhhh rasa macam ada org igtlah..kan kan kan... :) tapi sebenarnya yang paling penting bagi aku adalah doa dari semua kenalan moga diberi umur yang panjang dan kesihatan yang baik untukkk terus menjalankan tanggungjawab kita... Betul lah kan?????

Terima kasih kepada kawan-kawan yang wish dan support selama ni, yang jaga time aku sakit down and etc..Jasa kamu semua takkan dapat dilupakan...Love u all!!!~~~

Setakat ni dulu entry sempena Birthday yang ke 23..Uishhh dah tua..bila mau kawen ni??? hahaaa...

p/s : To some1 2121...thanks so much for everything..walopon kita kenal dalam masa yang singkat dan awak pon masih kabur tentang saya, tp awak sanggup buat semua ni untuk saya happy...Kita doakan moga diberikan yang terbaik untuk masa depan..Amin~~~

Terima kasih sgt sgt sgt <3 <3 <3

4 comments:

Anonymous said...

Jemy: weh, kalini besday ko jatuh time cuti la... x dpt nk buat pape...
x dpt nk celeb...

tp glad to hear ada seseorang celeb tuk ko...huuu...

nt kenalkan ngan kitorg k...hehee

Nanie said...

eh jemy..xpe2 birthday next time ade lagi..kan kite sllu celeb dah...huhu...

yelah..ade some1 yg rajin layan plak tem2 besday ni..nnt aku kenalkan..huhu :) wish me all da best~~

Anonymous said...

Loneliness gets stronger when we try to face it down, but gets weaker when we simply ignore it.

Nanie said...

truly rite..thanks yaa