Monday, July 11, 2011

Usaha Tangga Kejayaan

As-salam to all readers...

Aloohaaa pada yang singgah menjenguk ke ruangan ni..Entry kali ni nak share pasal my mom.. Oke setiap anak akan rasa berbangga dengan ibunya, walau apa pun ibunya itu.. :) Is it true guys???

Disini aku nak ucapkan TAHNIAH SETINGGI TAHNIAH to my beloved mother..Panggil jek Mak Cik Wan...SEBAB dinaikkan pangkat..OMG! OMG! hehehe..dia sendiri pun mungkin tak berapa nak menyangka akan sampai ke tahap sekarang yang kira boleh dibanggakan..

She's only a SPM holder. Dari mula keja kan kalau di bahu kanan & kirinya, ada TANDA PANGKAT yang kosong..Tak da line langsung..Maksudnya dia bermula dari bawah...


Now dengan hasil usaha kerja keras, kerja siang malam plus over time lagi, my mom di naikkan pangkat lagi untuk memegang 1 crown...apakah itu 1 crown?? bukan tinggi melangit pangkatnya, tapi berbekalkan kosong dan melangkah ke 1, 2, 3 line, 1, 2,3 star and now sampai gak tahap 1 crown...im very proud of u....

Tak pelah walau mak selalu cakap MAK CUMA SPM...Its OK lah, cuz dah boleh bagi kitorg adik beradik hidup senang if nak compare dengan zaman dulu..zaman kesusahan...

Oke..Ni saje entry aku untuk kali ni..bukan nak show off but only my appreciation to my mom...

Jadi kepada semua, jangan anggap apa yang kita hold skrg penentu segalanya..Dengan usaha dan tawakal, insyalah akan berjaya..Just dont give up...

with love~~~

5 comments:

a n a s t a s y e a said...

Tahniah utk mak awak! Tak sia² usaha kuat selama ini. Saya turut bangga =)

www.anastasyea.com

Nanie said...

tq.. kene usaha la kan... :) tu je kunci segalanya...

Anonymous said...

page rank best seo company backlinks google backlinks

Anonymous said...

nvitalea.blogspot.com Payday Loans MD Lutherville-Timonium Biasanya Anda akan berisi pilihan menebus cek dengan membayar kembali jumlah uang selain biaya sebelum masa pinjaman berakhir , jika korporasi akan menguangkan cek Anda tentang tanggal yang ditentukan

Anonymous said...

Hi! I just want to give you a big thumbs up for the great information you have got right here on this post. I am returning to your site for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]onlinepokiesking4u.com[/url]