Thursday, July 7, 2011

Sisa Kisah kita

Assalamualaikum...

Sisa kisah kita....Ini adalah tajuk lagu LENA AF 9...sebenarnya bukan lah cerita Lena yang aku nk sembang BUT psl lagu ni...

Sisa Kisah Kita- Lena AF9




1st time aku dgr lagu ni tentulah time konsert final AF9 di Putrajaya...OK lagu ni menyentuh perasaan aku bile 1st aku dgr and video klip ni pun agak OK actually...

Aku letakkan diri aku dalam video ni..Aku penah rase nk gile bile ditinggalkan..sampai dah rasa mcm tak ada life..Kadang-kadang sampai aku befikir adakah aku masih waras/normal???? Tapi alhamdulilah, Allah s.wt masih bagi aku kekuatan utk teruskan hidup seperti orang lain..

Sekarang ni aku TAK NAFIKAN yang aku masih igt segalanya yang berlaku dan rasa tu MASIH MENGHANTUI aku...Senang nak jatuh cinta, susah utk lupakan...this is the word....... :)

Walaupun ada insan yang sedaya upaya yang cuba mengisi ruang..Aku masih berhati-hati dalam hal macam ni..Aku sendiri dah tak dapat bayangkan kalau jadi macam dalam video klip ni..Berbaloikah????

Emo sangat lah aku ni...haishhh..susah susah bile dah sayang kan..TAK SUKE! TAK SUKE! heheeee

Ni je lah diari aku for today... :) Lagu ni jadi favourite plak..just lagu ok.... :) Jangan marah haaaa~~~~

No comments: