Saturday, June 18, 2011

PMT tu apa???

Salam...

Haiii hai...dah abeh pun practical...nak YAHooo!! pon xgak sebab at the same time sedih...Sebab dah tak dapat lagi buatkan pape yg best time practical... antaranya...KOJE LAAA...jenis keje adalahhh teeeettttttttttttttt berjalan2 sembang..huhuhu...

Kalau dah namenye keje tak lepas dari gosip2 ni samada negative or positive...Jeng jeng jeng...Berbalik pada tajuk diatas, ape maksud PMT?? Aku mule2 agak tak faham sbb sorg kwn dkt tmpt keje ckp, ade akak tu ckp Nanie PMT...

eHEE nervous I....PMT tu ape eh??? Katenye Perempuan Melayu Terakhir...aiyookkk... Dimanakah ciri-ciri itu pada aku...I dont really know...Tapi mungkin lah aku agak slow motion sikit di tempat keje, dari segi ape2 lah..contohnye care cakap rasenye.Cam malu2 kucing.heheehee. 
Pasannnnnn!!!!


Tapi ape yang aku dapat ckp disini, Ok PMT tu, is very subjective to put on me.. Im not really good but try to be good... ( ni lah yang aku pegang) Mungkin sekarang aku nak look forward n cube betulkan mane yg tak berapa dalam diri ni...Tak salah rasenye sume ni... Perubahan itu penting...asalkan niat ikhlas....

Terima kasih pada rakan sekerja di MAB yang banyak buka minda aku...Mungkin tak sama perwatakan di office & di luar tapi aku nak jadikan PMT as guideline lah.Aku nak jadi someone yang boleh dibanggakan one day.... :)

Aku tak boleh terima bile ada yg pandang rendah,yang----- dan sewaktu dengannya... Kita cuba buat yang terbaik utk diri kita OKEE??? Bukan utk show, bukan utk org...utk kita sendiri.... Thats all for this time... ;p

4 comments:

shameel Iskandar said...

"Kita cuba buat yang terbaik utk diri kita OKEE??? Bukan utk show, bukan utk org...utk kita sendiri.."
saya suka ayat2 ni. benar sekali kita lakukan sesuatu perlu keikhlasan dan krn keinginan sndiri dan bukannya krn org lain

~Nanie@InTaN~ said...

terima kasih shameel... try da best for our self... :)

cik helena said...

nani..cikhel kan kalau keje kat mana2 semua org cakap "helena tu lembut kan?sopan santun je"

ce kalau dorang baca belog cikhel.mampus terkejut!hahahaha

tulis tak sama ngan cakap kan?hehe

~Nanie@InTaN~ said...

cikhel...tu la...kelakar jugak kdg2, mgkin ade side2 nye yg menampakkan lembutnye seseorg tu..:) tak byk sikit pon, jadilaa.....:)