Saturday, May 21, 2011

Practical Training

Yuuuhuuuu dearrrrrrr..... :)

Hye hye hye...Kali ni aku nk update psl Practical Training aku dekat MAHB...Kalau xtau sile2 google2 kan...:) Malaysia Airport lahh...At first bile dpt taw dapat practical kat sini, aku sgggttttt TERUJA.... SEBAB???? uhuk uhuk aku mmg suke keje tmpt yang ala-ala cm Corporate ni...yelahh nk menimba ilmu kdg2 kene luar dari kotak sikit...


Oho aku agak excited nak keje,maklumlah xpernah aku kerja dlm organisasi selain aktiviti berpersatuan...Aku sgt suke berpersatuan tp bile sampai 1 tahap aku rase sgt susah nak handle org.aku undur diri :)..betul lah nak handle manusia ni mmg memerlukan satu kesabaran...kan kan kan :P

Eh Eh tak habis lagi cerita pasal PRACTICAL ye...aku g lapor diri awl sket..Hari Jumaat dah g..Org lain patutnye Isnin..aku saje g awal jumpe dgn pegawai ape sume..tanye ape yg perlu...oke la..dorg sgt BESTTTT...

Olalalalaa..this is ma place....check it out...;p



My Table

For the 1st week keje...aku rase sgt best...Tak sangka la aku berpeluang utk ikut discussion melibatkan sesuatu pembaharuan yang ingin dibuat dalam company...rasenye xleh nk publish wat mase ni bcoz confidential sikit..tp peluang utk msuk meeting n discussion satu pengalaman baru utk aku..tak pernah katekan msuk meeting dlm company...:)

Head Office


MAB sgt secure taw dari sume aspect..nak masuk office kene ade pas...if xdek kan pintu takleh buka...alhamdulilah pas kerja aku dah siap..if x nk kuar msuk sgt susah sbb kene mntk tlong org buka pintu...susaaaaahhhh sgttttt...tmbh2 nk p toilet...Grrrrrrrrrrrrrr :)

Setakat ni aku masih excited utk bekerja..This is really something new...Banyak bende yang aku nk blaja mengenai airport management....airport airport..this ma life for the time being..everything is about airport in Malaysia..Wish me all da best for this practical training...

Sampai sini dulu entry practical training aku....oh yeaaaaa...

p/s : i love u....

2 comments:

cik helena said...

teringat masa paktikal kat klia dulu..huhu

nanie said...

wah..dulu practical dkt klia ye..best kn//;p