Tuesday, May 10, 2011

Final Celebration...

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua....

Final Exam dah habisss..Horeeyyy !!!! Smile haa sume....suke sgt sebab sem ni sgt tough bagi aku...Jeng jeng jeng MELODI sgtttt...terjah terjah....;p

Tak de sape akan faham ape maksudnye rasenye...tapi utk menutup segala duka lara semester ni..aku n kawan2 g membalas dendam semalam...9.5.2011....

Takyah la nak membebel panjang2 kan...Bosan sgt....!! Layan gambar eeeehhh...


Kitorg g karaoke mule utk melepaskan keserabutan di pala jemala ni...uhuuu..touching gak la..apsal???

 sebab AF lah..ajo suh feel feel n feel bile nyanyi...Fahami lirik..GALI GALI..hahaaa. :P


thanks ya frenzy coz sgtt supportive...

Then kitorg g makan dekat Flaming Sunway...Tempat utk org yang tak pernah jumpe makanan ni...Sebabnye sume macam excited tgk makanan..Sangattttt byk makanan n kire oke n best..


Tengokla masing-masing..Muke penuh keceriaan bile tgk makanan... ;p


Yummy yummy steamboat...Harga sangat berbaloi utk sesape yang suke makan...


Sebenarnyekan purpose g makan ni gak untuk sambut birthday my roomie..AJA namenye...Nak wat suprise tp rasenye tak berape suprise dah...Tempat ni adalah kedai keberapa yang kami survey... 2 kali aku booking tempat n at last pilih la Flaming, Sunway.huhuhu..this is truly sincere from us.

Kek for birthday girl!!~~

 This is birthday girl...Tiupppppp la sampai puas..heheee :)

Blurrrrr agak blurrr la nak wat entry kali ni sebab makan banyak kot..Jom layan lagi muke kekenyangan sorg2....


Wah wah wah...senang hati nampak....






Itu saje gambar2 yang dapat dikongsi kali ni...Banyak sangat memory if nak update...1 hari ada akan ada banyak ceritanya...Tak tau nnt anak cucu aku dapat tak rasa sume ni..kan kan..Haaaa kelaut lagi, xde kene mengene...huhuhu..(ade ke anak cucu?? hahaaaa)

Oke yek anak cucu..The Nanny's going to end here.. Nanti cite lagi...

Frenzy thanks ya coz owez support me...Love u all...If im not good, make mistake just correct me...

Utk sesape yang tau psl aku n apa jadi dalam hidup aku selama ni...Mungkin akan faham maksud ni...

Bila diri kita bukan lagi kita..Bila kita tak mampu apa...Teruskan hidup seperti biasa walau sesukar mana..


Apsal la entry suke nak touching..Haishhhh problema sungguh.....oke END here... :)

No comments: