Tuesday, April 26, 2011

Oho ho balik kampung

Salam...

Sudah beberapa hari aku tidak menyinggah di blog neh...ke mane eh...hmmm bercuti ler...BALIK KAMPUNG...lama dah tak balik, so teman my mum balik kg untuk menyelesaikan beberapa perkara disana...Best gak balik kampung sebabnye tenang jek..Ade sawah padi, ade sungai, jap jap ade ke eh sungai?? huhuhu kampung org lain tu... ;p

Alaaa kampung bukan ade ape, just yang wat kan dia best sebab tak serabut, pemandangan pon cantik, boleh pergi tepi laut...Haa tu lah..kalau duk area2 bandar neh, semua bangunan & pemandangan kita pon akan terhalang..kan kan...

Makanan kat kampung aku sangat murah, jadi dengan tak segan silunye aku makan sesuka hati sehingga GEM kembali setelah penat menurunkan berat badan ku..hehe...sekejap je kalau nak naik ni....makanan kat kampung sangat sedap..singgah la kedai mane pon, semua boleh je diterima oleh perutku ini...:)

Ohoo lupe plak, semua mak sedara aku yg sporting tu pandai masak..so setiap waktu takyah riso mmg ade makanan..Barbeque la waaaa i really miss those foods....yummmy...

Nexttttt

Nak upload pic but but but, ade dalam camera mak..so xdapatlah eh... : ) Tu cerita yg happy balik kampung..Yang tak happy pun ade tapi aku kene cut dulu eh cite2 tak bagus tu sebab dalam proses...oke...

BALIK KAMPUNG WOO HO HO BALIK KAMPUNG...

MISS U...( ape kene mengene????? hehee )

No comments: