Wednesday, April 6, 2011

Gambar Suka Suka Semester 5 (Pt1)

Hai hai selalu je nak sedih-sedih, tension2, tapi disebalik semua cerita hidup kita, mesti terselit waktu-waktu gembira....Cerita harus ditutup seketika kerana laluan untuk gambar-gambar interframe... :)

Awal semester tahun ni, aku dan kawan-kawan g melancong ke Cameron Highlands..Best sgt kenangan ni dan takkan kulupakan bila dah tak bersama dengan kawan-kawan lagi nanti.




Sejuk dan best sgt...

Seterusnya aktiviti berkala, iaitu shopping. Aktiviti ni biasa dilakukan bila poket tengah penuh terutamanya di awal semester.Kalau tak pun, just cuba baju, amek gambar & tak beli...hahaha..biasa dilakukan bila duit tak ada...

Ni kat luar fitting room.. Baju tersebut adalah baju sendiri..Bukan utk cuba2 :) 

Haaaaa ni plak Dewan Agung Tuanku Canseleri.<----- if salah eja sorry yee... :) Gambar ni di ambil sewaktu Majlis Menonton Wayang bersama Dato' VC..He's very nice guy la..Uitm Dihatiku...


Dapat la kami merasa berkonvo di dewan baru ni..Sangat cantik dan banyak improve berbanding dewan yang sedia ada.Jadi semangat la utk kami semua pelajar Uitm utk menghabiskan pelajaran kami...

Ramai kan yang turun padang nak tengok wayang ni..Maklumlah cerita hot Cecite cecite..hehe "Ghost of Kak Limah Went Home" bak kata lecturer ku... :)

wif my friend Zati

Peace wif EJOK 


Oke NEXTT PLEASE!!~~


Pic dalam kelas time lunch... Kelas mandarin if tak silap...

Lepas kelas je, ada involve dengan perniagaan plak..TAPI TAPI...
Jualan Khas untuk cari dana DINNER kami...So gerai ni beroperasi hanya untuk tempoh 3 hari..Best lah dapat wat semua semester ni

 Interframe lagi.... smilezzzz


Satu lagi aktiviti kebiasaan student uitm terutama yang ambil third language...Masing2 akan jadi artis di hujung semester kerana perlu menyiapkan rakaman untuk drama third language masing-masing...

Jadi..aku pun tidak terkecuali dari menjadi ARTIS dalam drama kali ni...Gambar di sekitar lokasi penggambaran wif my fellows...


KONONNNN sangat gambar ni kan..hehehe :)

 Scene beli ikan & udang kat Giant Shah Alam...Konon sgt ni...hehehe


Script kat bawah..haha..tak real langsung berlakon..MMG la  tak real, namapun BERLAKON...

So, itu saja gambar-gambar yang dapat dikongsi buat masa ini..Banyak lagi cerita yang nak di updatekan tapi byknye tak dapat sebab PRIVATE N CONFINDENTIAL...heh

OK..tata titi tuutu...:)

No comments: