Tuesday, April 12, 2011

Dinner FSPPP 2011

Assalamualaikum & Salam sejahtera kepada semua...

Entry kali ini dikhas kan untuk mengimbas kembali kenangan kami menganjurkan Majlis Makan Malam Pra Graduan & Alumni bagi tahun 2011...

Yang bestnye ape tau, ni la waktu yang dinantikan oleh kami untuk membuktikan bahawa Batch kami adalah yang terbaik melalui penganjuran dinner ni...Banyak suka duka sepanjang semester ni, untuk menganjurkan acara besar bagi Fakulti...

Ok, gambar-gambar dibawah adalah pada hari event ye..Dah beberapa hari semua tak tido dengan cukupnya..Aku ni dah tak lekat dekat Hostel..Kehulu kehilir tgh2 malam dengan kwn2 just untuk pastikan semuanya TIP TOP...

Lets check it out..


Membantu AJK Hadiah untuk menyiapkan nombor ekor..hahaha..Nombor bertuah la....



Haa tengok lah tu...tersenyum je wat keje..Best committee untuk dinner ni..Sangat superb....I Likeee...

Bahagian hiasan pentas pun kami buat sama-sama...So takdelah beban sangat bila bekerjasama ni...

Band sedang wat "sound check" and prektis mana yang patut...

On the event: 8.00 p.m...Jom tengok hasilnya..Sorang2 muke tak nak kalah....hahaha....

Dari kanan: Fatin, Nanie,Kak Ema, Erni, Ejok, & Miera

Persembahan tarian dari SIMECTRA...Faculty punye club kesenian & kebudayaan ni...Not bad lah tarian dorang ni...pssssttt Teringin nak nari, tp keras je tangan...so LuPakan Saje!!!

 Hafiz dan aku..Play the piano..i likee...

Oh i dont noe actually bile picture ni di ambil..Consider as candid okeh...;p 

Jawatankuasa DINNER yang MANTOPPP!!~~
Congrates to all of us...We did it!!!! 


Ni dalam perjalanan dari Klang ke Kelab Shah Alam...Lampu merah katekan..sempat lah capture sekejap...

Nextt Next Next!!! Pic again....Layannn la eh..


Gadis-gadis semasa...santekkk sangat semuanya.... ;p


Oke settle sudah acara gilang gemilang untuk semester ni.Alhamdulilah semuanya dapat berjalan dengan lancar walaupun banya dugaan yang kita hadapi untuk semester ni..

Agak lama aku melupakan aktiviti berpersatuan dan mengendalikan majlis sebab igt dah tak nak involve..Tapi i think i have to start back cuz i can do that actually..Not me lahhh..EVERYBODY can do with the support from everyone..

Oh jap..mesti tertanya-tanya why im wearing tudung??? Bagi masa untuk aku berubah..slow2 aku cuba cuz im not a perfect person..I'll try to be good but sometimes, i failed...

Ok cya again...papai...

3 comments:

JeMy said...

satu kesalahan besar bila tiada pic tuk project mgr...!

Nanie said...

ye laahhh jemy..nnt i upload khas utk PROJECT MANAGER...wait haa for dat entry..:P

Anonymous said...

x sbr nk wait ni..heheh.. jemy