Tuesday, April 26, 2011

Kisah Kasandra

 Assalamualaikum kepada semua  yang melawat blog ni...

Lama rasanya dah tak post video pape dalam blog ni..Asek gambar je kan..
BOOOOSAANNNNN...Heheee

Bawah ni adalah video hasil rekaan aku (NANIE) wif my sister (BIELA)... Idea asal dari aku sendiri & dah lama nak wat something.. ni la sajak yang aku wat pada suatu masa dahulu..SILE KLIK....

sile lah kalau rajin tengok video ni and hope u olz enjoy...hahaha..simple jek ni..bukan professional..suke2 aje...

 

Video ni ada perbezaan sket dari cite asal sebab idea spontan dtg tibe2..oke oke papai yeee

2 comments:

JeMy said...

oittt bila nk buat cite psl ak ni? hahahaha

nanie said...

cite psl ko payah script....;p