Sunday, March 6, 2011

Semakin Sukar...

As-Salam...

Hye readers... alahaiiii bila nak ada cerita yang boleh SENYUM ni.... Korg percaya tak dengan mahluk halus???

Pada yang tak pernah nampak mesti macam was2 dgn kewujudannya...tapi haruslah kita igt, yg mahkluk itu sememangnya ada dan sedaya upaya untuk menyesatkan manusia...


kalau rupa macam ni tak pe la.. :) Ada senyum wooo....


Kenapa aku cakap pasal ni ???

I have to make this thing clear..

Boleh ke tafsir melalui gambar seseorg? persoalan pertama yang aku musykil kan...

Sebab ?? Lately, ada beberapa org yang dah mentafsir, menilik, menggodek dan menengok..bahasa apakah ini..heh... ohh tgk ape lagi..MY PICTURE...

Gambar di upload mmg buat tatapan umum, bukan promote diri yek..saje kongsi moment sikit dgn kwn2 dunia cyberku ni... TAPI, apa yang buatkan aku agak marah..oh actually bukan agak la,

SANGAT OK!! Sangat Marah!!!~~ Grrrrrrrrrr..
Bila gambar aku di tafsir sewenang-wenangnya.. (mintak la permission)


NO GHOST....


"Kenapa awak bergambar dgn hantu?" ..soalan user 1st..


" Ada benda dalam gambar awk yang selalu melawat awk"  user 2nd...


" Boleh bawa mudarat pada org yang rapat dgn awk" 


" Baik awk berhati-hati"


"Jangan marah,sebab saya just nak bagitau awk"


OH NO!!!!~~~ CUKUPPPPP!~~


Byk lagi la yang dorg utarakan pada aku..Sampai minggu ni aku terpaksa privatekan semua gambar2... Takut sangat...Buat masa ni tak nak tau pape dah... :/


Percaya bulat-bulat tu mungkin tak..Tapi, ada something yang user-user ni cakap, ada kaitan dengan hidup aku...
Mungkin secara kebetulan, tekaan, rekaan yang mempunyai persamaan..tak banyak, sikit je...


So, aku tak nak buatkan semua ni tambah teruk or mendatangkan was2 dalam diri aku.. Aku akan berjumpa dengan org yang selayaknya untuk membuktikan kebenaran cakap2 orang selama ni...


Doakan semoga dijauhkan dari bahaya dan segala yang menyesatkan peganganku...
Salam kembali kepada pembaca budiman...


7 comments:

nas said...

ok.. aku xpercaya pd hantu.. full stop.. hehehe.. ala...nape letak gambar hantu yg xseram nih.. hehehe

~Nanie@InTaN~ said...

xnk letak yg tkut2 sb xnk terbayang2..so letak hntu cm casper,kiut sket...;p

aan said...

akum nanie...to long x singgah ur blog..miss pon ade gak...:]
oklah nanie...abt ape yg u utarakan tu...entahlah..aan pon xtgk lg ur pic...
no matter ape yg org katakan...jgn endakan ataupon percaya bulat2...tanye org yg lbh mengetahui...

nanie...jin dan syaitan mmg wujud..tapi bkn dgn mata kasar...ape yg penting...solat lima waktu..minta pertolongan drNYA...i hope after dis...there"s no such comments abt ur pic again...INSYA-ALLAH.....

aan said...

akum nanie...to long x singgah ur blog..miss pon ade gak...:]
oklah nanie...abt ape yg u utarakan tu...entahlah..aan pon xtgk lg ur pic...
no matter ape yg org katakan...jgn endakan ataupon percaya bulat2...tanye org yg lbh mengetahui...

nanie...jin dan syaitan mmg wujud..tapi bkn dgn mata kasar...ape yg penting...solat lima waktu..minta pertolongan drNYA...i hope after dis...there"s no such comments abt ur pic again...INSYA-ALLAH.....

~Nanie@InTaN~ said...

aan..thanks ya,...

insyalah nani xlupa semua tu..tp mmg sgt tension la bila dpt msg2 cmtu....walopon pernah terasa bnda yg sama yg dorg ckpkn..tp xpe..allah bersama2 kita...

Azza Firza said...

jgn trlalu pk sgt k :)

~Nanie@InTaN~ said...

don worry sis.. :) tq