Thursday, March 10, 2011

Futsal, Bowling and Satay...Ape kaitannya?

Assalamualaikum rakan-rakan sekalian...

Jom tengok aktiviti minggu ni... 

Dah lama kami teringin nak main futsal, oleh kerana belum berkesempatan, kitorg just boleh tengok dari luar gelanggang jek lah..Saje mengedik-gedik luar court futsal..hehehe..support budak faculty jek..xde lebih2 ye... :)

Seperti biasa... Girlzz smilezzzz camera here!!~~~

Ni la aksi yang berjaya dicapture oleh geng spot cek ni..hehehe.... satu je pitca...

Oke, next aktiviti adalah bowling..dah jadi mcm habit plak main boling...Masing2 bile kalah rase nk kene rematch..SO ape lagi rematch la..Ooooppsss aku adalah antara geng perempuan yang kire tak nak ngaku kalah dengan si JEMY ( sile klik sini) promote..promote...

Ni markah time perlawan yang dulu..sebelah kiri geng bawah seratus n sebelah kanan geng lepas seratus... hehehe..Kami rematch balik sebab tak puas hati...



Rematch game 1st...Ehem ehem dah lebih sikit dari orang lain kan.Zoom IN huruf N = Nanie ..I LIKE...Zati, ejok, miera n aku telah memberi saingan yang hebat pada sorang JEJAKA tu..GIRLZ SPIRIT...



Hasil rematch game kedua...Si Jemy la menang!!! TAK PUAS HATI LAGI...


Dah penat & sakit tangan ape sume, kami bergegas pergi ke KAJANG..yeaaa makan time...Tempat dituju of course Satay Kajang Haji Sahmuri..Famous kannnnnn...

We love satay... bak kata EJOK..hehe (xpasal2 nama naik)

Satay arnab la, rusa la dan tak terkecuali ayam dan ayam dan ayam..huhuhu...

GIRLZ: Tak nak la makan satay arnab sebab dia comel. Tak sampai hati..

JEMY : Aku nak gak makan pedulik ape...Arnab. Rusa...Kambing..Keldai..Kancil..bla bla bla
 ( oke ni aku reka) hehehe.. ;p

Then snap snap snap!~~~~



Kete zaman dulu-dulu..Bagus lah restoren ni ada collection barang-barang antik..Setahu aku susah dah nak dpat barang2 rare ni..Best dia punye decoration Restaurant n sekeliling dia...
Patutlah jadi ramai orang... Marketing sangat bagus... Really2... :)


Sampai bertemu lagi di lain destination..WAahh mcm rancangan cuti-cuti n jalan cari makan...so wait till da next episode...C yaa :)

5 comments:

Nica said...

tengok header mcm dato ct..
comel :)

Nanie said...

terima ksih..xde mknenye cm dato' siti..hehehe

Biela said...

hui....mkn sedap2...patot la gumuk je..ahahha..(kate kat diri sndiri gak)ahhaha

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

nice blog.... hoho...ada kawan sudah terpikat sama itu baju purple....;-)

~Nanie@InTaN~ said...

sape?? bju purple byk..haha