Wednesday, February 9, 2011

Susahnya...

Salam...

Pagi ni, aku rasa sgt touching sebenarnya... Bila kita jatuh, susah sebenarnya nak bangunkan diri balik...Kadang-kadang tak ada orang boleh faham kenapa kita mcm tu.. Kenapa kita boleh jadi sangat tak rasional dan "menggila" tak tentu pasal... Emotion sometimes beyond our control...

Aku jatuh di saat aku baru bangun...Ni yang pernah aku cakap "Rebah dipangkuan sendiri"
Kalau orang happy, aku akan happy but somehow only for a minute, than ................. i dont know....

Bila nak bangunkan diri ni, mulalah buat sesuatu yang bukan kita... tapi tu lah kenyataan hidup kan????

Kita akan terjerumus ke arah sesuatu yang baru yang buatkan kita tak kenal diri sendiri yang sebenarnya bukan seperti diri kita sekarang...

Tak apalah...dugaan ni datangnya dari yang Kuasa...Aku mintak dijauhkan dari apa2 yang memesongkan pegangan akidah...

Kalau aku sedih pun sebenarnya, aku TERPAKSA CAKAP " tak kisah"

SEBAB

Peneman setia la kiranya = trouble is a friend......

Ok, im not good for you... Kalau kamu gembira, doakan saya juga akan gembira di suatu saat...

walau cuma sesaat...

No comments: