Thursday, February 17, 2011

Nape blog sedih...

Salam...

Hye sume...sorry haa blog berunsur-unsur air mata sejak akhir2 ni..tapi nak wat cane..tu lah perasaan sekarang..Bukan sekarang tp lately lah...

Sekarang neutral coz oke jek...Baru settle assigment tapi.....

ADA BANYAK LAGI... ( ade ke kisah )

Boleh ke sem ni nak dapat CGPA yang bagus heh..asyik termenung jek dalam kelas...

NOT GOOD!!!!!

MULE berkarya yang tak masuk akal mcm ni.....



Ada yang sakit kepala tengok perangai aku lately kan... oi oi..aku mmg ske melukis, menconteng, menulis, dan apa yang libatkan pena... oke walopon x cantik..tapi tu mmg habit sejak dulu-dulu...

Oke kat puisi atas tu, aku conteng2 jek...

aku tulis " Everything i've done only to make me happy"

Pastu ade gmbr ngarut2 tu faham2 jek lah eh... Broken heart mmg camtu dah....only me lah...

Ade lah dapat idea tulis ni...... walau bahasa inggeris yang ADOOO...hehe


The pen of life write everything happen

The pen of life is full of ink

The pen of life is very preciousBold

This is my pen of life

Everything happen full of meaning

The fate from the God ( Allah )


???? pelik kan manusia....

Everything comes and passing by....
Jangan lah kita menidakkan semua yang terjadi, walau itu yang kita kehendaki... :) (pesanan khas utk diri sendiri )

SO SO berbalik cite psl CGPA..dulu time amek DIP. ACCOUNT... aku dah rasa tak boleh nak naikkan pointer bile dah repeat 2 paper...pernah jek dapat 2.5 menjunam.....hekhek :P
Tapi berkat usaha dan ketabahan pada masa tu...ecececeeeece

Aku dapat naikkan pointer sem akhir dan kesuluruhan..BERAPA????
OK gtau la eh .... 3 Pointer and .... alhamdullilah... xde lah rase segan sangat nak amek scroll diploma tu... :)
Utk degree ni, ok boleh kate sekarang tgh maintain 3 pointer lagi...cume cume aku teringin sangat nak dapat ANUGERAH DEKAN....

Tak pernah lagi....Hopefully sem ni lah...tp bile berbalik lagi pada nota-nota cinta kat atas...BOLEH KE????
I have to do something rite????

NANIE U CAN DO IT!!!!! Everything u've done is for urself...
walau luluh cane pun hati wat mase ni ( ayat luluh plakkkkk ..heheee :P )
aku akan berusaha gak... :)


8 comments:

Heidi Shafiq said...

don't worry beb.. you can do it.. :)

~Nanie@InTaN~ said...

thanks ya..i will

[R]|[B]|[V] said...

of coz boleh punye..hehe...u r person yg sgt tabah pernah kami knal...d:>

tp ape2 pun...smoga ceria slalu, bjaya dlm hidup n sntiasa dsisi org yg tsyg...d:>

~Nanie@InTaN~ said...

rbv... awk knl sy???

sy akn cube tabah..
;p

[R]|[B]|[V] said...

Knal kot..hehe d:>

Nanie said...

haha.. sy lg la knl awk...btw thanks

ARJUNA.Inc said...

insyaALLAH..usha ggih..diiringi doa..bley jer..hehe..gudlark!!..

nanie said...

terima kasih :)