Friday, February 4, 2011

Inilah Diriku...

Salam...

Entry touching sket arini yek...meluahkan perasaan jek...

Ade kate aku BAIK SANGAT... (aku tak kate yek, ade org ckp )

Betul ke tak aku pon tak pasti...Tapi kan korang, kite ni manusia biasa jek...selalu sgt lupe, selalu sgt buat salah...Mungkin ni yang buatkan manusia itu tak sempurna...

Berbalik kepada pujian pasal BAIK ni... sgt subjektif yek...ada yang boleh terima n ada yang tak boleh terima kebaikan kita...

SO, KITA STILL BUKAN YANG TERBAIK...



Ade gak yang pernah cakap Nani ko sgt Cool...
Yang ni mmg tak sebenarnya, aku tak COOL la aku rasa...Senang touching and senang EMO EMO EMO... ( dalam erti kata lain, aku mempunyai perangai yang PELIK )

Ade yang kate AKU TAK BAIK LAH...erti kata lain, Teruk n NOT GOOD...
Ok, aku admit jugak sebab aku mmg tak baik dalam hal-hal tertentu... Aku tak boleh jadi perempuan yang terlalu baik sbb??? (dalam hati hanya Allah yang tau)

Aku ske cam ala-ala biasa jek..Macam sempoi sikit...bukan sempoi cam laki, tp just biasa, boleh berkawan la kirenye...

Ok if nak berkawan, klu tak kenal, memang mcm sombong sket..tp if kenal,rasenye xlah aku sombong... :)

If aku da kenal seseorang, tak kira la as ape pon, adik, abg, kakak, kawan, bf , pakcik, makcik, atok, nenek n sume-sume....Aku nak sangat jage relation with these person sebab???

Perkenalan tu satu benda yang sangat BERMAKNA... Boleh ke bayang hidup dalam isolation... Tak boleh kan!~~~ :)

gambar kat rumah..enterframe sekejap yek..kepenatan.huhuhu ;p

Jadi pada yang kenal and belum kenal aku...Aku tak sempurna yek... Nak kata tak baik macam KEJAM sangat...Cuma, ape yang kurang, perlu dilengkapi (pinjam ayat seseorang) dan aku dalam proses mencari diri...

Aku nak sangat jadi yang terbaik..tapi selalu tak dapat nak capai di pertengahan jalan..Kenapa? Ada lagi yang kita tak pernah dapat sempurnakan...

Kena Fikir balik & baik2...

This is truly me... Can i smile now????

6 comments:

nas said...

aik.. posing dalam toilet???
hehhehehee
adehhh
nape ade tag nama nombor 52 tu??
peserta apa? :P

~Nanie@InTaN~ said...

tag 52 tu berat..hehee... dalam toilet mmg tmpt bgmbr

Biela said...

nas..aahhaha...no 52 tu aku n akak aku g keje la....kan akak kan??hihihi

to kakak...awak tu baik la...cume nakal je sikit..hahah

~Nanie@InTaN~ said...

nakal eh... baiklah... :)

ARJUNA.Inc said...

hehe..kita nk knal dri kita..bler org len komen psal kta la..so mknenye 2 tol la 2..hehe..

~Nanie@InTaN~ said...

:) tu lah kan..pengkritik tu penting rupenye...

for good lah...