Friday, February 11, 2011

Bila Loneliness Ronda-ronda

Salam...

Kite sambung cerita entry bawah ni yek...Setelah aku dapat kawal emosi aku...Korang rasa tak, bila tension lah, bilik is not a good place?? Nak duduk dalam bilik tu sesuatu yang bleh buatkan kepala ni makin serabut...

SEBAB??

Environment bilik ni sgt tak best..buku jek penuh selain baju yang bersangkut2, ada meja n katil...ape jek leh dibuat kan...Assigment and tidur je la...HUH sgt boring!!~~

So, time pressure tu aku ajak my friend ZATI & EJOK g makan dekat Padang Jawa... Tuka environment sket... :)

Lepas tu g karaoke... NIATnye..untuk menjerit sekuat hatiii sebab tension dengan PROJECT MANAGEMENT...( tak bersalah pun subject ni sebenarnya)

muke nak kesian aje...tapi mmg tgh sedih


Nyanyi lagu sume ala-ala lonely tersangat lah sorg2 ni...Tapi lagu sume pecah tekak lah...Jerit adalah salah satu cara untuk lepaskan tekanan...Aku rasa la..Kalau tak jerit ibaratkan tak luahkan apa yang terbuku & tersimpan dalam hati...

( wahhh ayat sekarang!!~~ dah pandai jiwang sokmo ) hahahaa ngarut jek kan... ;p

Seterusnya, kami bertiga the girls only k..kami g DOWNTOWN CHERAS...sebelum ni pernah pergi dgn ehem2 tapi bila dah ketiadaan ehem2. Kami bertiga memberanikan diri g downtown CHERAS sendiri...Pergi lebih kurang pukul 12 malam camtu...Ikut dannnnnn jek...

Tak elok sebenarnya dan ini pertama kali aku buat perangai berani tak igt ni....Ni bukan lah diriku yang sebenar dan masa telah merubah segalanya...Kat downtown tu, tak beli ape pun, jalan2 survey2 harga...Sembang-sembang sambil makan yang steam boat tu sampai pukul 2 pagi if tak silap...

Then, dah rase cam tak da arah tujuan, kami bertiga yang dikenali sebagai TRIO SOLERO (name by Ejok) pegi PUTRAJAYA...

lawat2 kawasan, ronda-ronda macam polis peronda tu, dan snap snap snap snap!!!!!...

Jom tgk picture TRIO SOLERO ni...


bukan diriku : Nanie

Sekali lagi kawan-kawan....SMILEEEEE :)


Sape lah amek pic kitorg ni kan???


1 of my friend said: Nanie dont think too much


suke hati jek duk tengah jalan :)


Last destination will be DATARAN SHAH ALAM...Tempat untuk tidur dan berehat setelah penat berjalan...Al-maklumlah kitorg duk kolej..Tak boleh masuk sesuke hati...Nanti Pak Guard akan cakap...

" Awak igt kolej ni hotel ke?"

dan mungkin kami akan jawab

" Memangla hotel sebab bilik je pun, bukan rumah" :)

Tak bagus sebenarnya ada sifat berani macam ni, tapi ni lah yang aku cakapkan..Bila emosi mengawal diri, apa pun kita tak akan rasa takut untuk buat walaupun tu bukan diri kita...

Nani please recover as soon as possible dear... U CAN DO IT!!~~~~~~~~

2 comments:

ARJUNA.Inc said...

haha..tgah2 mlm p ptrjya..pe yg ade eh?x pnah p lak tgah2 mlm..sna kota tdo x?huhu

nanie said...

kota mana??? x