Saturday, January 15, 2011

Cameron Trip

Assalamualaikum...

Semester baru dah masuk minggu ke tiga bermula n students masing2 dah dapat assingment yang perlu di submit and present..

Mulalah nak rasa tension & malas2..Yelah sebab lama sangat cuti.. Otak pun dah malas.. Tu semua adalah simptom2 yang aku kenal pasti.. ( diri sendiri okek :P )

Sebelum kerja bermula aku & kawan2 sekelas dah buat cadangan nak pergi Cameron Highland.. Plan bermula sehari sebelum berangkat...Sempoi jek plan ni...

" Nak tak esok kita pegi Cameron Highland?"

Kitorg pun " Jom, kitorg ok aje"

Start malam tu aku n membe2 mula la search hotel2 and chalet kat Cameron..dah dapat search, gtau membe lain kumpul duit n esok bank in n pergi jek...

oKE enjoy lah gambar-gambar kitorg di Cameron Highland...

TANAH TINGGI YANG SEJUK N BESTTTTTT SGT!!!! :)





















Sangat menarik percutian di Cameron sebabnya dapat menikmati udara yang bersih dan sejuk...Rasa macam ala-ala duk kat luar negara pun ada...

Tapi orang2 Cameron memang kira dah biasa sebab tengok ada jek yang pakai seluar pendek..Rilek sangat tu..Kitorg dah menggigil pon..Tak tahan sejuk..

Thats all la gambar and cerita di Cameron..If nak upload banyak sangat...

No comments: