Monday, January 31, 2011

Birthday sana sini...

Assalamualaikum dan salam sejahtera to al my lovely frenzy....

Sape sambut birthday bulan January mmg best sbb ramai orang yg igt...Lagipun org xbz lagi time ni..hAh aku mmg suke celebrate birthday org sbb bleh makan kek..Cake over there, over here n everywhre Cake cake cake...huhuhu....

First birthday yang aku sambut adelah birthday my girlfriend...oooppppsss... YES, i hv a lot of girlfriends yaa...Suprise xla suprise mane..just cmtu2 jek...Bukan Tak igt!!!! TaPI kannn, hmmm xtau nak ajak sape celebrate..But at last we manage to give suprise Cake (cake again) for EJOK....

My wish for u girl

" SEMOGA BAHAGIA DAN BERJAYA DALAM HIDUP"... This is the important msg from me becoz our life is getting so so difficult when u r getting older and older...When u r happy hopefully ur life will become precious n valuable....

1 2 3...Picture time!!!!!





Then..xlame pastu birthday my classmate jugak..Namenye Jejemy(sile klik). yang ni mmg prepare..sgt2 prepare..lebih kurang 1 week gak la duk bincang nak wat kat mane n nk mkn ape...ape yg dirancang ni mmg ssh kan...

Ade yg cdg itu, ini dan itu ini lagi...but at last, we manage to get one voice OK... Buat la suprise kat TASIK SEK 7 SHAH ALAM...Student life mmg pk yg tu jek...memudahkan kawan2 gak sbnrnye...Mmg tmpt birthday agaknye kat situ...naseb ko lah tasikkk.... :)

meriahh sgtlah..Boleh ke nak request mcm ni gak if sape2 nk wat suprise kt aku... ( yg pasti, xkan ade) huhuhu..naseb badann.... :P

1 2 3 n againnnn..gambo!!!!







p/s : harap2 memory yg mcm ni...Jemy xlupe lah...Nak kate ssh tu idak ler, tp INGATAN kwn2 tu sgt bermakna kan...SO SWEET... :)

wish all da happiness belong for u.. keep on smiling n rock the class..huhu

Teeetttttt..Tamat disitu~~~~

Seterusnyaaaa beralih plak kite ke birthday my mom...MMg ade plan nk wat something utk mak..

Tapi mak ni asek tanye " Ckp ade suprise, tp xde pon"

Dari pagi sampai ptg die menunggu kitorg 1 family wat suprise..tapi sume org wat donno jek..mcm xde ape yg berlaku..Dalam hati mak mesti sedih.. :)

Die just ajak g bank jek aritu.. mesti die cm kecik ati sbnrnye sbb kitorg wat xtau...Bygknla korg, if org wat tatau...msti cm eeeee dorg ni xfhm ke arini ari special...cm tu lah agaknye perasaannye...MUNGKIN SAJE OKEK...
Then, aku ngn adik la g kuar deal dgn org kedai mkn..book makanan n reserved tmpt utk celebrate n wat something utk MAK..Kitorg xnk die sedih sbb yelah kan, asek sedihhh jek bile anak2 tak ade kat umah...

Jom lah tgk ape yg aku wat....









Prepare dgn baloon lah, topi lah...ade2 jek kan... saje lah, nak kasi Mak Happy jek sbnrnye...jrg2 boleh wat cmni... :)







Ni saje sambutan birthday for January...next coming celebration for February..sape sape sape...belum dikenal pasti...Tapi bukan lah sambutan tu yg penting...

Ape yg paling penting bagi aku adalah INGATAN...ni jek kdg2 bleh buat kite happy or sedih...

1 lagi kan, sometimes we have to appreciate our family...SEBAB... dari situ kite bermula kan?????

and 1 lagi " Jgn melihat kekurangan family lain sbg satu kegagalan atau sbg family yg bermasalah, sbb kite tak pernah merasa, kita tak pernah lalui dan mungkin kita tak dapat merasa"

Lastly,

Love u all :)

8 comments:

ARJUNA.Inc said...

arap t brthday sy pn cm2 la..hehe..ade siap gntung2 belon g..waa..btw..bnyak kek 2..sblan ade 10 brthday ke?haha..bez gler..nk cket!!..

~Nani3@InTaN~ said...

haha..tu lah..ni kne prepare utk bulan 2 plak...kek mmg xleh lari lah...tmbh berat..

tapi best sgt.. :)

ARJUNA.Inc said...

haha..blan 4?x nk xmbut g?hehe..smbut la..tuk sy plak..haha

~Nani3@InTaN~ said...

ye...klu ade jmputan boleh...tolong meriahkan.. :) happy birthday in advanced yaa... :P

JeMy said...

ak suka entry ni.. sbb muka ak enterprem kan.hahaha..

thanks smua, kenangan xkan kulupekan sampai bila2.. simpan blog ni, nt umur ak dah capai 60, akan ku singgah lg ke page ni.. InsyaALLAH :-)

~Nani3@InTaN~ said...

umo 60 bru msuk plak...hahaha..boleh la jemy.... :)

cindir-rela said...

waa..sedap sangat nampak kek tuw!!

gile ramai sambut birthday bulan 1!!

~Nani3@InTaN~ said...

tau xpe... tp enjoy... :)