Saturday, December 4, 2010

Cerita kosong

Assalamualaikum dan salam sayang dr nanie utk anda...

Best sket pembuka kata ptg2 ni...BOSAN KAN??? hehehe

Semua member2 aku ada keje masing2 and most of them ade income la kan bile da keje..Ade membe yg terlibat dgn kursus, tmbh2 student uitm boleh kate sume kampus ade wat Kursus...

Tapi aku apa pon x ikut...ade membe ajak g kursus fasilitator tp yuran mahal plak..RM150 sorg..Da le tgh2 kering ni...

Pastu die ckp nak murah sikit g Kem la..ala2 camping..Aku mmg ske sgt camping2 ni...dr kecik lagi mmg minat masuk hutan...teringat la mcm2 kenangan pahit manis waktu camping...


Pic camping dulu-dulu



Mmg dlm kedaan skrg mak aku xizinkan aku g camping lagi sbb riso pasal aku agaknye..
Dah lama aku xbuat aktiviti2 lasak mcm rock climbing, abseiling, orientaring n so on..i miss dat moment...rupenye kan aku boleh wat2 bende2 yang agak aku takutkan..terutama tempat yang tinggi...

Aku mmg xleh ikut lagi mana2 camping sbb aku mudah diganggu oleh anasir2 yg ntah dr mna2..the bad memories eva time camping kat Sarawak..

Syukur alhamdullillah aku selamat.. n pegawai2 pengiring pon berkaliber, so dorg dah taw cane nak handle situasi2 mcm aku kene...oh tayah cite lebih lanjut sbb takuttttt... :) huhu

Oke la..teringin nak bercamping tp xpe lah..byk lagi aktiviti lain leh diwat...

p/s : saye xde mood nak berblog sejak akhir2 ni...sbb rase deppressed sgt2... :/

2 comments:

cik helena said...

dah lama sangat tak camping!!!

~Nani3@InTaN~ said...

jom camping2...kat umah je la camping....haha