Thursday, November 18, 2010

Semester Break Bermula

Salam...

Semester break dah start bagi stdent2 kan...Time ni la nak rest lepas penat belajar n mengharungi semester yang agak panjang ni...So mesti mcm2 plan yang dah di plan...Just go for it.. :)

Aku xde la plan ape sgt..just still rehat..igt nk kje, tp dok pk2 lagi sbb ayah pun lom start keje...xde org nk jage mkn minum nnt sbb my mum mmg la suke bekerja..xleh halang n xleh gak larang sbbnye sape nak keje if sume duk umah kan...thanks mak.. :)

Then, semalam adalah HARI RAYA KORBAN...tapi seperti biasa..my mum kje pagi malam..kami pun xberaya la...utk menjadikan hari tu HARI RAYA..aku pun bgun awal2 kemas umah sket..g dapur wat kuah kacang, nasi impit, nasi goreng + ayam goreng..sempoi jek kan raya kali ni... xde dah daging2, tulang ke ape ke..no for this time cuz my dad sakit...say no to all of the meats..hehehee :P


Ni la kuah kacang & nasi impit yang ade tem raya semalam :)

Seterusnye g beraya kat umah my best friend NANA...saje cari makan..kat umah die, mak nye masak byk..hehe..bleh la mkn2 lebey sket..skali skala kan makcik..huhu..yeke skali skala?? ahahahaaaa :P


Nana n Nanie
Haaaa..tulah citer utk permulaan cuti ni...huhu..pas ni xtaw g ape nak wat..berjalan2 lagi kot..


Hantu pokok pisang..huhuhu :P

Oke lah..xde ape sgt lah cuti ni..ape yek patut dibuat cuti ni... ???? any suggestion??

Ohhh lupe lak..Uhuk.. :P ritu igt nak p lepak kat kedai mamak dgn adik n Nana..tibe2 g kedai tu ade ayah, angah n adik sorg g..kami pun melarikan diri..hehe...boleh plak jumpe dlm kedai yg same..hehehee :)

No comments: