Monday, November 22, 2010

Really really boring...

Hye everybody..

Ape eh yg korg2 wat time2 cuti gini..tidur makan tgk tv tu jerk ke eh bile cuti2 gini... I have no idea at all what im gonna do...so bored rite now...

Huhhh no holiday...so duk umah nothing to do..masak, kemas rumah n tgk tv..ohh this is not me..Akan bertambahla berat badan after this..

Boleh kate sume membe ade gak g holiday wif their family but for me..NO AT ALL..my parents was very busy n we have to accept it..Lagi pun, ayah kan baru kluar hospital n still bercuti (mc), nak g holiday apenye kan...

So ape lah yg nak dibuat utk hilangkan boring ni...no money at all nk g cuti sdri pon..patutnye hari Sabtu ni, aku g Terengganu but bcoz duit tu telah aku abehkan dlm sem aritu..say good bye terus sblum sampai di Ganu.. :)

Sgt2 sgt terok nak abehkan cuti ni, if keadaan berterusan mcm ni.. wht i hv to do.. really2 boring...

hohhhh Thats all... :)

3 comments:

Infinity Cinta said...

hehe...yup...sy sokong 100%...hehe...bowink la cutie2 nie an...nk shopping sakan2 pown xley...poket berlubang...hihi...xpe2..tnggu duit tok sem depan masok..pastu kaya balek la..haha

cik helena said...

bertenet lah!hehe

nanie said...

xtau nk bertenet ape dah cik helena..huhuhu