Friday, November 26, 2010

Please check ur status...

Hye hye...

JUst to inform to all my dearest friends yg mungkin ada niat utk g melancong or fly la kire ke luar negara yek..

Please check ur status with imigresen dlu before book tickets...why??? Takut apa pon tarakk nnt...

Ni sbbnye ade kes sorg ni die student kite yg pinjam PT, n kawen dgn sorg asing..tapi bile husband dia nak bawak balik kampung dorg kat oversea tu..tau2 jek sangkut imigresen and xdapat fly..

Ko telefon la sape pon time tu,xdapek den nk nolong yek sbb nama dah di black list kan..xleh fly n kire rugi ar tiket flight korg.. i don noe further, ape yg bleh kite buat..xtawla ade cara x if bende cmni berlaku...

But please check dlu yek before fly...

PESANAN KHAS UNTUK DIRI SENDIRI... aku pun pinjam PT gak..heheeekk

No comments: