Saturday, July 3, 2010

Hoyeaaaaaa...

Salam....

Hai hai...harini bersamaan 3 Julai 2010, tamatlah cuti rehat ku dirumah..Dah balik s.alm..Punyela rase serabut nak balik s.a sbb byk bnde aku x settle..terutama pasal kolej la...Dengan slip x print, bayar pun idak, pendek kate suke suki aku lah kan..huhu...

Then aftr dah settle psl kolej, tibe2 tepon ku berbunyi sejak pagi x bunyi2..hehe..Dier kol..Org tu lah mcm ngntok2 ckp ngn kite..So, kite pun mls nak kaco n ambik keputusan diamkan diri..xteman pun die sepanjang perjlanan balik ke sini..Sorry eh die..Igt die xnk ckp ngn kite...

Tem die kol tu, kite main2 ckp lum balik..Haishh mmg die bengang kan..hehe..Sorry again k...Tapi ble die msj ajak jmpe, kite happy tp rase segan pun ade..yelah dekat 2 bln x jmpe..hahaha...cm xtaw nk mcm mne..eheksss...

Kite happy die kasi kite keychain name kite n die..Thanks so much..Walopon it just a keychain, tapi kite sgt appreciate bnde2 yg mcmtu coz jrg la nk dpt ape2..:P Lagi pun rase sgt kiutt..hehe...Gelas tu pun klu bleh nk simpan xnk gune..Thanks yaaa...

Pasni leh la jmpe bile rase nk jmpe..so, im happy coz dah dekat...Tp if mase xdpt di elak..nk wt cane kan..so bile2 free bru jmpe...Pasni kene pk stdy dah sbb kelas dah mule kn..Hrap2 sem ni semuanya akan lebih baik dr sem lepas..This is my hope..

Oke lah..taaataaa... : ) smile for anyone who read my entry...hehehe...

~nanie~

PAINFUL MEMORY - ENDED

5 comments:

Yatie Bebear said...

jelez jelez jelez~~
hehehehe..
nak kapel juge~~
cari kan weh..
hahahaahahahahah...
bestnye klu dpt hepy mcm ko..hohohoho

~Nani3@InTaN~ said...

hehe..aku doakan bnde same utk ko eh..

doakan utk aku happy sllu yek... :)

btw..thanks

cindir-rela said...

hahah...saye pun malu2 mase mula2 kapel dulu..nak jumpe pun punyelah kaver senyum malu2 tu..

rase cam" alahai, camne nak jumpe ni..malunye.." muahah

bile citer ngan bo0bo0 dlu, mesti die gelak2 ngan tambah malu saye dengan tanye" bb, bb malu lagi tak jumpe ngan bo0bo0?" cam haremmm! haha

~Nani3@InTaN~ said...

haha..taw xpe..segan sket la..lame xjmpe..nk mule ckp pun xtaweemen redah jek..wat2 x malu jek..huhu...

abehla klu die bace neh..ehekss..kn kn die.. :)

cindir-rela said...

nani..jom join contest kat blog saye:)