Wednesday, June 30, 2010

Tak Semua Org Tahu...

Salam...

Kdg rsa nk lari jauh ke tmpt yg sgt sunyi n xde masalah langsung dlm hdup...Bukan sume org bleh fhm kite stiap mse coz only we know wht we want...Tak semua bnda or probs kite bleh share dgn semua org sbb kdg2 simpan sendiri adalah jln terbaik utk semua...

Bila hdup dikelilingi mslh yg xtawu bila akn slesai,kite mgkin akn brda dlm situasi yg lebih mendewasakn kita..Walopon kdg kala, kita xnk sume tu berlaku...

Bukan semua mslh berkaitan dgn LOVE jek..bkn semua taw mslh "kecil" yg xdpt dikongsi ni...Tak semua org rasa, sbbnya x semua org bermasalah...

Kekuatan itu penting...Just be strong dlm ape pun yg berlaku n akan berlaku....

:(

~Nanie~

9 comments:

al-lavendari said...

PAKCIK SETUJU. BE STRONG. ORANG PUTIH KATA

"WHEN THE GOING GET TOUGH, THE TOUGH GET GOING"

SO BE TOUGH !

~Nani3@InTaN~ said...

thanks uncle... :)

Yatie Bebear said...

hehehe..
standard r tu weh..
xde manuasia kt dlm dunia ni yg xde mslh..kecuali baby..hehehe..
kdg2 baby pn ade mslh nk pilih susu mane sedap..hehehehe...

best do ade masalah..lej lyn feel..
leh nangis...hahaha

~Nani3@InTaN~ said...

best ke ade mslh..serabut jek aku rase..tmbah2 if bnda tu yg xdpt nak settle n xde jln nak settle...

Biela said...

sabr k sis..dugaan..huhuu...=,)

~KiTE~ said...

Mmmg xsemua msalah kite berani nk kongsi dgn org lain. tp hakikatny bnda itu la yg bt masalah kite makin susah nk setle...

kite hidup kat dunia ni ade satu GENERAL RULE yg kite kna taw:

'setiap masalah itu mesti kita kongsi dgn org lain'

dgn siapa? itu die sndri la kna pilih...

kite cuma nk ckp, whatever thing happened, i'm always be wif you...

Luv,
KiTE...

~Nani3@InTaN~ said...

tq die...hmm.. kite fhm... :)

i already told u... n hope die ok erkkk...

bkn mslh sgt pun sje nk emo2...hihi

aan said...

memang mudah buat masalah tp bkn mudah menyelesaikannya..ape yg kite mampu lakukan hanyalah berserah kepadaNYA...

kite sebagai manusia hanya mampu ikhtiar..mkgn nanie dah sedaya upaya buat yg terbaik tp ade je halangan...

be strong..yg penting bersabar setiap dugaan..jgn pernah mengeluh walaupon sedikit..dekatkan diri dgnNYA..INSYA-ALLAH,DIA PENGASIH DAN PENGAMPUN...:]

~Nani3@InTaN~ said...

thanks aan..wah ade blog rupenye..

insyalah semuanya akn seperti sedia kala... :)