Friday, June 18, 2010

Tak Sabar Tunggu Sem Baru...

Salam..

Seperti biasa mlm2 hariku susah sgt nk tdo..sindrom2 imsonia neh makin melampau2..Then bila tido tiap ari aku akn mimpi benda buruk2 n menakutkan jek..Some 1 gtaw yg mgkin ade "Bende" wif me..Yups x dinafikan coz sllu rasa cmtu gak...

Oke lupekan sbntr crita itu..Tiap2 ari aku berdepan dgn notes2 yg byk sbb final intersesi pun xlama jek lagi..So, i hrp2 result nnt akan maintain la...Then 1 week after tu dah buka la Semester bru bg student2 U...

Kali ni rase sgt xsabar nk mulekan sem, sebabnye I miss him sebenarnye..lame xjmpe lak rase walopon bru sebulan lebey..Hmm ni la penyakit when im in love...sume org pun akan rasa bnda yg sama la kan...Tggu die blnje kite..yeaaaaa.... im so happy....

Xsaba gak nk start subject2 baru terutama utk 3rd language yg kedua..Best kelas Mandarin coz sgt enjoy..Yelah xsgka gak mandarin 1 dpt A..hehe...best sgt....

Bile sem bru bukak gak,sume student mane2 pun mesti tgh tggu duit PT or ape2 biasiswa / pinjaman la kn..Sekarang dah sengkek abeh...Hmmm next sem kene plan betol2 for my budget..

K lah,aku kena pkse tdo ni sbb esok nk bgun stdy awal if boleh.. :)

~Nanie~

4 comments:

Juwe said...

~KiTE~

akhirnya sampai dah minggu terakhir atachment kt Mahkamah. that means kite akan jumpe xlama lg...
sabar ye cyg...

luv,
Juwe

~Nani3@InTaN~ said...

~Die~

haha...balik cepat...sabar da la nie..:P

saya dengan suka hati menyatakan yg kenyataan ini adalah benar n suka hati sgtttt...yeaaa :P

cindir-rela said...

hahah...sweet la korang ni:)

~Nani3@InTaN~ said...

hehe..tenkiu.. :)